Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Siema laski
Asha jak on nie umie być niemiły to chyba Ty musisz złapać za słuchawkę...no niestety ale jeden cham w rodzinie musi być
Nienawidzę jak wieje, a u nas jesień jest cudowna w tym roku i powiem Wam że podejrzewałam że tak będzie bo moj dziadek robil przez swoje życie zapiski o pogodzie i mówił że powtarzalność pogody jest co osiem lat i to by się zgadzałoOsiem lat temu brałam ślub dlatego pamiętam i lato i jesień i było bardzo podobnie i 32 lata temu czyli 4x8 moja mama mnie rodziła i mówiła że jak wychodziła ze mną ze szpitala 3 października to w sukience na krótki rękaw
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 09:07
dotik lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry dziewuszki
ja sobie dzis dłużej pospałam, w ramach prezentu urodzinowego, który sobie zażyczyłam - chciałam pospac i sama sie obudzic. Mylslałam, że tak do jakijs 12 mi styknie a obudziłam sie po 8..chyba mój organizm juz na dobre sie przestawił na wczesne wstawanie
U mnie też piękna pogoda, 16 stopni i słoneczko, oby tak jak najdłużej było. Generalnie nie cierpie jak pada i wieje a w pracy to już w ogóle koszmar łazic w teren w taka pogode.
Asha wiesz co, skoro Twój nie potrafi byc niemiły..(no zdarza sie, ja swojego tez musze tego nauczyc, jak trzeba gdzies zrobic awanturke to ja ja robię...i skoro zakłądasz już, ze zLondynu nici tylko Bristol..to ja bym sie pokusiła i sama odpowiednio przeprowadziła tą dzisiejsza rozmowe (pod warunkiem, ze bedzie z kim gadac
) ...słuchaj może to jest jedyna metoda na nich a dopoki ludziska cicho znosza ich olewactwo to na tymjada i nic nie robia...no nie wiem ale juz mnie wkurw bierze na to a jestem z deka daleko...
mik82 lubi tę wiadomość
-
dotik wrote:i jaka zima będzie w tym roku, weź tam doczytaj
-
Hey....wlasnies luchalam wiadomosci i wchodzi prawo w UK...o krowach...ze musza w pieluchach!!!! Chodzic....zalamalam sie normalnie...juz ze zwierzat idiotow robia normalnie
coraz bardziej mi sie odechciewa zyc w takim swiecie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 11:27
-
Asha wrote:Hey....wlasnies luchalam wiadomosci i wchodzi prawo w UK...o krowach...ze musza w pieluchach!!!! Chodzic....zalamalam sie normalnie...juz ze zwierzat idiotow robia normalnie
coraz bardziej mi sie odechciewa zyc w takim swiecie
i krowom
-
Shimmmer..nie obraz sie, ale mnie przeraza...ja sie cholernie ciesze ze wszystsko jest git ale to pierwsze zdjecie do mnie nie przemawia wogole
drugie zajebiste
...moze ja jestem juz starej daty i te nowosci wszystkie jakos na mnie nie dzialaja...mi chyba by wystarczylo wiedziec ze wszystko ok jest...bo im wiecej wiem tym mi gorzej...trzymam kciuki i wspieram
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Shimmmer..nie obraz sie, ale mnie przeraza...ja sie cholernie ciesze ze wszystsko jest git ale to pierwsze zdjecie do mnie nie przemawia wogole
drugie zajebiste
...moze ja jestem juz starej daty i te nowosci wszystkie jakos na mnie nie dzialaja...mi chyba by wystarczylo wiedziec ze wszystko ok jest...bo im wiecej wiem tym mi gorzej...trzymam kciuki i wspieram
fajnie pępowinkę na nim widać
te 3d fajniej wychodzą w późniejszej ciąży jak widać całą buzię i widzisz jak wygląda Twoje dziecko
moje jeszcze wygląda jak kosmita
-
shimmer_lip wrote:Bo na pierwszym jest kosmita
fajnie pępowinkę na nim widać
te 3d fajniej wychodzą w późniejszej ciąży jak widać całą buzię i widzisz jak wygląda Twoje dziecko
moje jeszcze wygląda jak kosmita
No trochemoze potem bedzie bardziej dzidziusiwy
duzo takie usg kosztuje???
-
shimmer_lip wrote:Masakra
wyobrażam sobie to wielkie gówno rozsmarowane przez pieluchę na tej wielkiej dupie
czad
Noooale do czego to dochodzi...to juz nie zwierzeta ja juz nie wiem co to sie dzieje
wszystkie psy niedlugo z pieluchami beda chodzic...szlag mnie trafia
-
Asha wrote:No troche
moze potem bedzie bardziej dzidziusiwy
duzo takie usg kosztuje???
i płytkę nam nagrała
jak już wiedziałam, że jest dobrze to najbardziej mnie wzruszyło jak nam pokazała stópki i zmierzyła
mają całe 13 mm
-
Asha wrote:Nooo
ale do czego to dochodzi...to juz nie zwierzeta ja juz nie wiem co to sie dzieje
wszystkie psy niedlugo z pieluchami beda chodzic...szlag mnie trafia