Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
mik82 wrote:ja się nie bałam ale wózek miałam centralnie w d...e, bo mi wisiało czym go będę wozić ważne żebym młodego targać na rękach nie musiała...
kiedyś tam weszłam i się pośmiałam trochę...a te co już urodziły to dopiero dają...które dziecko ładniejsze a która nie zrobiła lajka na zdjęciu dziecka....masakrazaciążamy i zostajemy tutaj
Hahaha to niezle -
Asha wrote:To jest dopiero zryte forum hahahah musze tam zajrzec czasem to mi sie lepiej zrobi
ze ktos ma bardziej zryte niz ja hahahaha
-
Asha wrote:Coooooo?????? Musze tam poczytac...jak sie tam wchodzi???
-
mik82 wrote:klikasz tak jak do nas forum i zamiast w oczekiwaniu na testowanie to wchodzisz w ciążę i w te fora wszystkie Wejdź sobie w ogólne i na czerwcówki 2014 tak z tydzień temu to masz komedię na cały wieczór
Oj to musze zaczerpnac tego dobrahahahaha
mik82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane
wybaczcie, że dopiero teraz..pomijajac wizyte tesciow, do 19 !!!, to małego 1,5 godziny usypialismy na zmiane wrrrr...
dziękuje Wam wszystkim za życzeniamam nadzieje, że chociaż jedno się spełni
nie doczytam teraz co tam drukowałyscie, jutro nadrobie.. -
hahha musze Wam powiedziec o prezencie od męża
hahha...prosiłam go, żeby nic mi nie kupował bo kasy nie mamy a wydatki nam sie szykuja..itd. no i przyjął do wiadomości...ale stwierdził,że jednak drobiazg mi kupił - i uwaga co to było....cążki do paznokci hahahahaha...myślałam, że padne...ale w sumie to dobrze świadczy o moim, że mnie słucha bo o tym, że musze sobie nowe kupic gadam od jakiegoś czasu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 21:07
Katjaa lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:hahha musze Wam powiedziec o prezencie od męża
hahha...prosiłam go, żeby nic mi nie kupował bo kasy nie mamy a wydatki nam sie szykuja..itd. no i przyjął do wiadomości...ale stwierdził,że jednak drobiazg mi kupił - i uwaga co to było....cążki do paznokci hahahahaha...myślałam, że padne...ale w sumie to dobrze świadczy o moim, że mnie słucha bo o tym, że musze sobie nowe kupic gadam od jakiegoś czasu
Hahahahah oooj gitpodobie mi sie
Fajnie ze ci sie impreza udala
Ja juz spac nie moge, bo stary ma na rano i go nosila po wyrze cala noctemp jeszcze nisko czyli owu przed nami no i brzuch nadal napiera
wieje jak jasna cholera...zima pelna para
podobno snieg ma byc za pare dni
ale jakos w to nie wierze...ale bym sie cieszyla, tyle lat juz sniegu nie widzialam
Stary do Londynu ma dzwonic i mowilam mu zeby przestal im w dupe wlazic bo to my placi my wkoncu a oni nas traktuja jak smieci i czas zeby im to powiedziec ...zawsze mozna gdzie indziej pojechac, ale on niestety nieumie byc niemily...szlag mnie na to trafia :-(wiec nie pojedziemy pewnie do Londynu tylko do Bristolu
Kawke popijam i czekam na was