Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
shimmer_lip wrote:A podają dlaczego takie kroki??? W sensie o ochronę środowiska im chodzi czy razi kogoś naga krowia dupa???
Tak...bo niby krowie gowno dostaje sie strumykow...zabija bakterie itp no i woda jest do dupy....jakos przez ostatnie setki lat nikomu kurwa nie przeszkadzalo i zdrowsi wszyscy byli ....oni to dopiero maja zryteWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 12:47
-
shimmer_lip wrote:Usg połówkowe kosztowało mnie 250 zł. Nie ma znaczenia czy 2d czy 3d bo babeczka przerzucała sobie czasami obraz żebyśmy mogli lepiej coś zobaczyć
i płytkę nam nagrała
jak już wiedziałam, że jest dobrze to najbardziej mnie wzruszyło jak nam pokazała stópki i zmierzyła
mają całe 13 mm
Shimmer w ktorym Ty jestes tyg ze juz mialas polowkowe?shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
Dobry
Ja dziś spałam do 12wczoraj było mega dużo roboty i nawet nie miałam jak z Wami być, a jak weszłam to było przed północą i wiadomo, że już nikogo nie było. Poczytałam i tyle.
Asha bierz telefon w rękę i sama zalatw to jak trzeba, bo czuję, że inaczej to nic nie ruszy z miejsca.
U nas też dziś cieplutko i słońce fajnie grzeje.
Mik szkoda, że zeszyt dziadka się zapodział
Dotik jak tic tac zareagował na spotkanie po tak długiej Waszej nieobecności?
Shimmer dzidziol super
Iza mąż przynajmniej słucha co do niego mówisz
Amelia Ty tam ilością serduszek się nie zasłaniajważne żeby ten jedyny dotarł do celu
shimmer_lip, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Wlasnie gadalam z wlascicielem miaszkania i doszlam do wniosku , ze pierdole powiem mu a co
i mowie jaka sprawa...i ze psa chcemy miec bo sie staramy i gowno...i ze dla nas pies to nie zabawka tylko wiecej...i ma przemyslec temat i pogadac jeszcze raz ...bo moj stary to jak zalatwil temat to gowno wyszlo jak zwykle....bo mu nic nie powiedzial...a ja sie zapytalam czy ma inne miezkania bo my bedziemy szukac zebysmy psa mogli miec...a jemu zalezy zebysmy zostali bo cicho jestesmy..ale moj stary nie ogarnia takich niuansow psychologicznych
zobaczymy co z tego wyjdzie
Gigsa cholera tesknilam
Shimmer...to jada po kieszeni nie kiepsko... -
Ja też teskniłam
Za to, że tak długo spałam to teraz będzie dzień w biegu
Idę zaraz się wykąpać i jakiś obiad zrobić.
Asha lubi tę wiadomość
-
Zaglądam bo młody śpi jeszcze..
humorek dopisuje bo mnie mąż wyłotosił jak trzeba
no Asha ja pierdole z tymi krowami, to już nie wiadomo czy sie śmiac czy płakac...szkoda, że tak o ludzi nie dbają jako to środowisko..
Shimmer..zapomniałam wczesniej..super, że masz 15 lat, zazdroszczę...chociaz w sumie nie,bo jak miałam 15 lat to straszna cipa ze mnie byłanajważniejsze, że dzidzia zdrowo rośnie,super,bardzo sie cieszę
Co do tych usg 3D to tez miałąm z Glutem i sie mocno rozczarowałam wtedy bo właśnie sie zasłaniał cały czas, a na ujęciach gdzie coś lepiej było widac to mi się wcale nie podobało to moje dziecko
..fakt, jakas pamiątka jest, może kiedyś obejrze...
gigsa wczoraj te Twoje kotleciki cyce z serem wypróbowałam - wyszły fajne ale byłyby jeszce lepsze gdybym nie pojechałą tak z przyprawami, przesoliłam z deka..ale zeżarli mimo to więc git
na pewno zrobie jeszcze nie raz, jak masz jeszcze cos fajnego to dajesz
Asha lubi tę wiadomość