Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Przedwczoraj chyba to bylo...jak wam napisalam ze ide sie bzykac...to powiedzialam staremu ze wam napisalam ze ide sie bzykac, kurwa malo nie wyszedl z siebie, ze jak to ja moglam tak poprostu napisac wam ze ide sie bzykac hahahaha
25staraczka25, Asha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Przedwczoraj chyba to bylo...jak wam napisalam ze ide sie bzykac...to powiedzialam staremu ze wam napisalam ze ide sie bzykac, kurwa malo nie wyszedl z siebie, ze jak to ja moglam tak poprostu napisac wam ze ide sie bzykac hahahaha
Jakby to jakieś dziwne dla nas byłociekawe czy się rumienił jak to mówił
-
Ania_84 wrote:eheh to moj tak mial jak looknal w wykres wezzz... no ty mowisz ile razy
h
To ile tazy to juz dawno przerobilam ,ale teraz byl w szoku ze tak im powiedzialam na biegu, ze juz teraz ide sie bzykac i ze zaraz wracam hahahha aaaaa i pytal sie czy tez omawiamy jak bylo hahahaha i wogole jak tam w lozku itd hahaha zryte tez ma hahahah mowie malo sie nie bzyknelismy przez to...smialam sie jak choleraamelia04072006, mik82 lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:hahahaha....żeby on wiedział co Ty nam jeszcze mówisz....Ja swojemu przed chwilą obrazek Ani pokazałam i mówię że to jest metoda na dziś
to se nie podmuchasz we flecikaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 18:21
-
amelia04072006 wrote:mik82 wrote:hahahaha....żeby on wiedział co Ty nam jeszcze mówisz....Ja swojemu przed chwilą obrazek Ani pokazałam i mówię że to jest metoda na dziś
to se nie podmuchasz we flecika
Do kompa hahahahamik82 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:mik82 wrote:hahahaha....żeby on wiedział co Ty nam jeszcze mówisz....Ja swojemu przed chwilą obrazek Ani pokazałam i mówię że to jest metoda na dziś
to se nie podmuchasz we flecikaamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:To ile tazy to juz dawno przerobilam ,ale teraz byl w szoku ze tak im powiedzialam na biegu, ze juz teraz ide sie bzykac i ze zaraz wracam hahahha aaaaa i pytal sie czy tez omawiamy jak bylo hahahaha i wogole jak tam w lozku itd hahaha zryte tez ma hahahah mowie malo sie nie bzyknelismy przez to...smialam sie jak cholera
-
Asha wrote:Do jednej kuwety chodzicie
amelia04072006 lubi tę wiadomość