Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Myslisz? No ale jakas owu chyba powinnam czuc chociaz cokolwiek a tu nic jajniki spia nic czekamy...ide siknac zaraz na testa
Asha lubi tę wiadomość
-
hej kochane na chwilke tylko na razie bo mały jeszcze nieogarniety...bede pozniej na bank i oczywiscie piwko z Wami wypije. Witaj pomponiku ))
a ja tez bede chciala zobaczyc brajdaka Asha bo juz zes usunela jak ciacho to mus zobaczyc chociaz
i nie wiem co chcialam jeszcze napisac ale to mi sie moze przypomni potem,na razie musze spadac
a wiem - bzykanko mi sie dzis trafiło az w szoku byłam ale to potem...buziaKatjaa, Asha lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:ty sie nie smiej ja ciagle mysle ze laski sie ze mnie nabijaja ze takie byki wale, ale kurcze szybko pisze zeby nie zgubic watku a potem jak czytam to mi wstyd od czasu tej elki to ciagle edytuje to co chce napisac a jak wysylam swoje mysli to wy juz o czym innym naparzacie
Ja mam podobnie, wiec sie nie stresuj..ja tu wogole w angli po polsku ani nie czytam ani nie pisze...jedyne co z wami gadam a przez ostatnie 10 lat wogole z nikim wiec mi sie troche zapomnialo....nie to ze taka angielka ze mnie czy cos bo mowie po polsku ale nie pisze i zapomnialam poprostu bo jezyka nie uzywam i tyle....wiec sie nie stresuj -
Katjaa wrote:o Twój brat ode mnie o 8 lat... ale on za młodymi siksami się ogląda a nie za starą dupą z dzieckiem hehehe
Jak ja poznalam mojego to wlasnie mial 21 a ja bylam stara 27 z dzieckiem hahaha i zobacz co jest 8 lat pozniej .....daj spokoj milosc nie wybieraKatjaa lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:hej kochane na chwilke tylko na razie bo mały jeszcze nieogarniety...bede pozniej na bank i oczywiscie piwko z Wami wypije. Witaj pomponiku ))
a ja tez bede chciala zobaczyc brajdaka Asha bo juz zes usunela jak ciacho to mus zobaczyc chociaz
i nie wiem co chcialam jeszcze napisac ale to mi sie moze przypomni potem,na razie musze spadac
a wiem - bzykanko mi sie dzis trafiło az w szoku byłam ale to potem...buzia -
Iza75 wrote:hej kochane na chwilke tylko na razie bo mały jeszcze nieogarniety...bede pozniej na bank i oczywiscie piwko z Wami wypije. Witaj pomponiku ))
a wiem - bzykanko mi sie dzis trafiło az w szoku byłam ale to potem...buzia
Siema siema...no to musisz opowiedziec koniecznie...ze tak z ranca czy jak ? Brejdaka ci wkleje na chwile jak wrocisz
Dalej szyja otwarta??????Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 19:16
-
Asha wrote:Ja mam podobnie, wiec sie nie stresuj..ja tu wogole w angli po polsku ani nie czytam ani nie pisze...jedyne co z wami gadam a przez ostatnie 10 lat wogole z nikim wiec mi sie troche zapomnialo....nie to ze taka angielka ze mnie czy cos bo mowie po polsku ale nie pisze i zapomnialam poprostu bo jezyka nie uzywam i tyle....wiec sie nie stresuj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 19:17
Asha lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:ty to chociaz na anglie mozesz zwalic a ja na co na wiek? na menopauze ? a tak wczoraj mialam skleroze - przypomnialo mi
Kazdy powod jest dobry...teraz np goraco jest...to od tego upalu napewnoamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
No nie, ja też bym chciała brata oblookać jak mówicie, że takie ciahco to aż żal nie obejrzeć wiek dla mnie w sam raz Ja się dzisiaj na seksik szykuję mam nadzieję, jakiś film mamy załączyć niedługo, ale kto by się tam filmem przejmował Mnie to się marzy taka wczesna owulacja, po kiego grzyba czekać te trzy tygodnie...
Katjaa lubi tę wiadomość
-
pompon wrote:No nie, ja też bym chciała brata oblookać jak mówicie, że takie ciahco to aż żal nie obejrzeć wiek dla mnie w sam raz Ja się dzisiaj na seksik szykuję mam nadzieję, jakiś film mamy załączyć niedługo, ale kto by się tam filmem przejmował Mnie to się marzy taka wczesna owulacja, po kiego grzyba czekać te trzy tygodnie...
Asha, pompon lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pompon wrote:No nie, ja też bym chciała brata oblookać jak mówicie, że takie ciahco to aż żal nie obejrzeć wiek dla mnie w sam raz Ja się dzisiaj na seksik szykuję mam nadzieję, jakiś film mamy załączyć niedługo, ale kto by się tam filmem przejmował Mnie to się marzy taka wczesna owulacja, po kiego grzyba czekać te trzy tygodnie...
Tez myslalam ze bede czekac tydzien a tu prosze, wiec jeszcze nie kracz...nie wiadomoWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 19:33
pompon lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Ja sie tylko martwie czy to jajo mi sie tam wyksztalci na czas i nie chce zeby mi sie cykle rozlegulowaly
-
amelia04072006 wrote:przejebane. najpierw czekasz kiedy sie @ skonczy potem kiedy ta owulacja potem zagniezdzanie (było, czy nie) a potem tesciki lub znowu @ . nie mozna bylo by tak owulacja i na drugi dzien tesciki ?
Dokładnie. Owulacja, seksik, teścik, bobas. I tyle. Ale nieee, my baby to się musimy namęczyć.amelia04072006 lubi tę wiadomość