Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
dobra karma dla mojej pieknej zamowiona.. probujemy nowej ROYAL CANIN akurat sa takie mniejsze 0,4 kg .. dodatkowo dostanie smakołyki i jesczze jej dolkupilam kilka przekasek
od momentu jak dowiedzialam sie z kitykat i whiskas .. to w 70% przemielone ptasie piora to powiedzialam ze juz mojej fladrze tego nie kupie..pozatym gadalam z wet i przeanalizwoalismy jaka karma bedzie dla naszej d elikatusnej fladry najelpszy ..
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:Popatrz wystarczyła zmiana fryzury
wypróbuję następnym razem na swoim
-
25staraczka25 wrote:Royal to chyba jedna z lepszych karm to na pewno jej podejdzie . Moja siostra co prawda dla pieska ale też ja kupuję bo po chappi często rzygal
jak jest drobiowea to wpieprzy ale jak wieprzowa ..nieee
chce kupic juz jej dobra karme bo ona po tym kocim tyfusie to troche ma jednak problemy.. moze miec pozniej kamienie na nerkach ..a dwa sterylizowana..
fakt od 1,5 roku wazy 3,5 kg .. ale..Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 18:30
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:jutro moze uda mi sie go namowic zeby poszedl ze mna obejrzec kiecki dzis ogladalam ale niewiem sama co bym wybrala
zazdroszczę Ci tego wesela (tak pozytywnie) . Ja lubię weseliska
zawsze dobry klimat i zabawa przy "swojskiej " muzie
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:mamnadzieje choc moja kotka jest bardzo wybredna.. wypbrazcie sobei ze gardzi szynka
jak jest drobiowea to wpieprzy ale jak wieprzowa ..nieee
chce kupic juz jej dobra karme bo ona po tym kocim tyfusie to troche ma jednak problemy.. moze miec pozniej kamienie na nerkach ..a dwa sterylizowana..
fakt od 1,5 roku wazy 3,5 kg .. ale..Ania_84 lubi tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:
zazdroszczę Ci tego wesela (tak pozytywnie) . Ja lubię weseliska
zawsze dobry klimat i zabawa przy "swojskiej " muzie
no ale sprobuje
a co do kotki to ma to po Panu
tez taki wybredny25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
powiedzialam mu ze robie jutro zupe z dyni a ten domnie..jak bedzie papka to niejjem
wicecie ze on nie lubi kremow.. ;/ musza byc kawalki zeby widzial co zre25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:powiedzialam mu ze robie jutro zupe z dyni a ten domnie..jak bedzie papka to niejjem
wicecie ze on nie lubi kremow.. ;/ musza byc kawalki zeby widzial co zrejakbym swojego słyszała a mam podwójnie gorzej bo jest kucharzem i normalnie jak wejdziemy razem do kuchni zawsze kończy się aferą
Ania_84, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:powiedzialam mu ze robie jutro zupe z dyni a ten domnie..jak bedzie papka to niejjem
wicecie ze on nie lubi kremow.. ;/ musza byc kawalki zeby widzial co zrea ja uwielbiam
-
25staraczka25 wrote:Royal to chyba jedna z lepszych karm to na pewno jej podejdzie . Moja siostra co prawda dla pieska ale też ja kupuję bo po chappi często rzygal
-
Ja dorwałam swojego
porcja plemników zaliczona. Szyja dalej otwarta, ale powoli się zamyka. Ciekawe czy to owu i co jutro z tempką
mik82, dotik, Ania_84, 25staraczka25, Iza75 lubią tę wiadomość
-
gigsa wrote:Ja dorwałam swojego
porcja plemników zaliczona. Szyja dalej otwarta, ale powoli się zamyka. Ciekawe czy to owu i co jutro z tempką
ja na swoją temp też czekam jutro ale małża jeszcze dziś dorwę...akurat w przerwie meczu
-
Moja kotka waży 4,8 kg i ciągle jest głodna. Ryby nie chce jeść wcale
wcina tylko Winston i whiskas i chrupki dla kastratów, no i czasem szynkę drobiową
-
mik82 wrote:gigsa jak owu to mamy tego samego dnia
ja na swoją temp też czekam jutro ale małża jeszcze dziś dorwę...akurat w przerwie meczu
mik82 lubi tę wiadomość