Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza wyślę Ci przepisy jutro, bo dziś mąż zabrał mi mojego laptopa, bo jego padł totalnie i teraz musze się z nim dzielić, a na tablecie źle pisać
Iza75 lubi tę wiadomość
-
moja kocia pipka max wazy 3,5 ostatnio spadala z wagi i bylo podejrzenie problemow z nerkami..jak sie okazuje wlasnie whiskasy, kitkety i tzw PRO_Sterilke purina prowadza do problemow z nerkmi dlatego zdecydowalam sie zainwestowac w royala
co do rybki moja uwiebia konserwe w pomidorach mekrelkewylizuje tylko uszy jej sie trzesa ostatbnino wpierniczyla galaretke pomaranczowa
gias dobrze ze wykorzystalas mezagigsa lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:moja kocia pipka max wazy 3,5 ostatnio spadala z wagi i bylo podejrzenie problemow z nerkami..jak sie okazuje wlasnie whiskasy, kitkety i tzw PRO_Sterilke purina prowadza do problemow z nerkmi dlatego zdecydowalam sie zainwestowac w royala
co do rybki moja uwiebia konserwe w pomidorach mekrelkewylizuje tylko uszy jej sie trzesa ostatbnino wpierniczyla galaretke pomaranczowa
gias dobrze ze wykorzystalas meza
Ja inwestuje w brita. 80% miesa reszta to wazywa. Dobra cena a karma bardzo dobraWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 20:50
-
amelia04072006 wrote:Ania zajebisty kolor
Ja inwestuje w brita. 80% miesa reszta to wazywa. Dobra cena a karma bardzo dobra
też karmiłam psa britem, tania i ok jeśli chodzi o skład. nestety w końcu się znudziłateraz josera dla niejadków
amelia04072006 lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Witam sie z wieczora i znikam jednoczesnie...tak mnie dyńka boli, ze ledwo na oczy widzę. Musze sie polozyc i odespać nockę..zle spalam...
nie nadrobię teraz wszystkiego...widzialam fotke Ani, cholera fajny taki rudy, kiedyś mialam ale.mi nie pasuje za bardzo...
gigsa poczekam na przepis, spoko
buziaki i dobrej nocy Wsm zyczeamelia04072006, 25staraczka25, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wstajemy
Miłego dnia kochane
Jak tam dziś samopoczucia?
Ja już zaliczam pierwszą kawę
U mnie okjedynie co mnie zastanawia to czy było owu i czy cykl pójdzie się jeb...
dotik, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Dzien doberek
łejj mój stary mnie chyba zarazil
o 2 w nocy popierwsze obudzilam sie z bolem zeba..a raczej znowu jakby zaczal reagowac na zimno ;/ juz po tym weselu musze isc do stom niech mi go obejrzy niedawnobyl leczony .. mam nadziejeze niekanalowe sie szykuje ;/
plus do tego mega bol gardla .. co czuje ze mnie tez wezmie ;/
@ nadal brak tempka znowu skoczyla ;/
ale z rana tak jakby szyjka sie otwierala wiec moze
aa no i sukienki nie kupilam ale z racji tego iz moj malzonek zostal wydelegowany wczoraj z pracy zeby innych nie zarazacto idziemy dzis
-
a no zobaczymy
poki co to juz brak sukienki na wesele sni mi sie ponocachwiec dzis pojedziemy jakas kupic
wczoraj widzialam taka ladna miętowa tylko nie wiem czy ja za blada nie jestemm do mietowej -
Witam sie z kawka
ja dopiero wstalam
Gigsa szuja jeszcze otwarta wiec owu cayczas jest jeszcze chyba bzykaj na maksa
Ania co ty z tym zielonym masz
Mi owu przesuneloupary jest ten system...musi byc miedzy 14-16 dniem zeby sie mialo zawalic i tyle hahahaha, ale chyba dobrze jest....mam dwa wykresy chyba wam juz o tym mowilam ...i na tym dugim dalej jest na 12 i tam mam fl 15... Tutaj 13 i przez to ze mi przesunelo na 15 dwa terminy @ sa zgodne .....i tak naprawde cholera wie kiedy ta owu byla i teraz niewiadomo ile fl jest 13 czy 15 hahaha bo oba sie zgadzaja ...masakra normalnie
Co tam u was? Gdzie reszta?Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:a no zobaczymy
poki co to juz brak sukienki na wesele sni mi sie ponocachwiec dzis pojedziemy jakas kupic
wczoraj widzialam taka ladna miętowa tylko nie wiem czy ja za blada nie jestemm do mietowej
dziendobry dzienAsha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Witam sie z kawka
ja dopiero wstalam
Gigsa szuja jeszcze otwarta wiec owu cayczas jest jeszcze chyba bzykaj na maksa
Ania co ty z tym zielonym masz
Mi owu przesuneloupary jest ten system...musi byc miedzy 14-16 dniem zeby sie mialo zawalic i tyle hahahaha, ale chyba dobrze jest....mam dwa wykresy chyba wam juz o tym mowilam ...i na tym dugim dalej jest na 12 i tam mam fl 15... Tutaj 13 i przez to ze mi przesunelo na 15 dwa terminy @ sa zgodne .....i tak naprawde cholera wie kiedy ta owu byla i teraz niewiadomo ile fl jest 13 czy 15 hahaha bo oba sie zgadzaja ...masakra normalnie
Co tam u was? Gdzie reszta?