Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Ale szansa jest...a to juz krok do przodu
wczesniej nawet tego nie bylo
A co jezeli to jest po stronie twojego starego? A tu sie faszerujesz?wiec do konca roku czekam i koniec
-
amelia04072006 wrote:ci powiem ze tez o tym pomyslalam. ale moj stary ch.. na badania nie pojdzie- ambitny kretyn ktory uwaza ze jest git i to ze nie wychodzi to maja wina
wiec do konca roku czekam i koniec
Ale moze sprobuj go przekonac ...chociaz jeszcze przez pare tygodni moze zmieni zdanie...jeszcze jest czas -
Asha wrote:Ale moze sprobuj go przekonac ...chociaz jeszcze przez pare tygodni moze zmieni zdanie...jeszcze jest czas
wiec nie bede probowac bo uslysze cos co na pewno doprowadzi do rekoczynów
-
Asha wrote:Czemu temp zaburzylas dzis taka pikna????????
-
mik82 wrote:Bo poszłam siku i myślałam że jest po północy a jak wróciłam to się okazało że to była 4:30 a 6:30 pobudkę miałam więc mało snu Zresztą temp mnie zaskoczyła mocno więc musiała być zaburzona
Asha lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Bo poszłam siku i myślałam że jest po północy a jak wróciłam to się okazało że to była 4:30 a 6:30 pobudkę miałam więc mało snu Zresztą temp mnie zaskoczyła mocno więc musiała być zaburzona
A kiedy zmierzylas?? O 6:30? Czy o 4:30? Moim zdaniem wcale nie jest taka wygorowala...ja bym obciela pol stopnia i zostawila -
Asha wrote:A kiedy zmierzylas?? O 6:30? Czy o 4:30? Moim zdaniem wcale nie jest taka wygorowala...ja bym obciela pol stopnia i zostawila
-
amelia04072006 wrote:jesli za wczesnie to chyba dodac 0,05 stopnia do kazdego 0,5 h ?