Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
To zobaczę jutro jaka będzie. Jak podobna do dzisiejszej to z 0,5 stopnia odejmę i nie będę zaburzaćAsha wrote:Ale to nie ma az takiej roznicy...mowie ci...ja moerze o roznych godzinach i wcale nie ma az takiej roznicy
Asha lubi tę wiadomość
-
Teraz to już wkurza jak się nie wie kiedy ma sie owu nie?Asha wrote:Nie wiem wlasnie...ten system mi przesuwa bo zazwyczaj mam miedzy 14-16 na innym wykresie mam nadal w 12 dc wiec nie wiem kiedy

-
ty masz jak w zegarku a ja kuzwa nie i jak @ przylezie to zawsze z partyzantaAsha wrote:Wiesz co...dla mnie to jakie jakie to ma znaczenie? To nie robi zadnej roznicy w zasadzie...termin @ jest ten sam wiec bez znaczenie
najwazniejsze ze owu byla i tyle 
-
No niestety tak jest i przy luteinie jest ten minus że zawsze musisz zatestować żeby wiedzieć czy możesz ją odtawić. Wolałabym nie zdążyć testować niż widzieć jedną kreskę ale przy lutce się tak nie daamelia04072006 wrote:mnie to bardzo wkurwia bo przy braniu lutki czas do @ sie przedłuża

-
Ja biorę progesteron więc muszę wiedziećAsha wrote:Wiesz co...dla mnie to jakie jakie to ma znaczenie? To nie robi zadnej roznicy w zasadzie...termin @ jest ten sam wiec bez znaczenie
najwazniejsze ze owu byla i tyle 
-
plus 4 dni po owulce żeby móc wziąć lutkę to już robi 18 dni fl, trochę dużoAsha wrote:Czemu? O ile? Masz 10 dni lutki, tak? Plus dwa do czterech po ...no to normalna fl????
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
pytalam mojego endo jak szybko progesteron w tabletkach przestaje dzialac w organizmie. i on mowi ze ju po 24h nie ma po nim sladu. wiec chyba powinnas wczesniej zaczacmik82 wrote:No niestety tak jest i przy luteinie jest ten minus że zawsze musisz zatestować żeby wiedzieć czy możesz ją odtawić. Wolałabym nie zdążyć testować niż widzieć jedną kreskę ale przy lutce się tak nie da

-
czy nie będzie to się dopiero okaże za kilka dniAsha wrote:No wiem ze u was to inaczej ale dla mnie to tylko czy byla...i kiedy @
bo ciazy i tak nie bedzie