Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Ale to nie ma az takiej roznicy...mowie ci...ja moerze o roznych godzinach i wcale nie ma az takiej roznicy
Asha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Nie wiem wlasnie...ten system mi przesuwa bo zazwyczaj mam miedzy 14-16 na innym wykresie mam nadal w 12 dc wiec nie wiem kiedy
-
Asha wrote:Wiesz co...dla mnie to jakie jakie to ma znaczenie? To nie robi zadnej roznicy w zasadzie...termin @ jest ten sam wiec bez znaczenie
najwazniejsze ze owu byla i tyle
-
amelia04072006 wrote:mnie to bardzo wkurwia bo przy braniu lutki czas do @ sie przedłuża
-
Asha wrote:Wiesz co...dla mnie to jakie jakie to ma znaczenie? To nie robi zadnej roznicy w zasadzie...termin @ jest ten sam wiec bez znaczenie
najwazniejsze ze owu byla i tyle
-
Asha wrote:Czemu? O ile? Masz 10 dni lutki, tak? Plus dwa do czterech po ...no to normalna fl????
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:No niestety tak jest i przy luteinie jest ten minus że zawsze musisz zatestować żeby wiedzieć czy możesz ją odtawić. Wolałabym nie zdążyć testować niż widzieć jedną kreskę ale przy lutce się tak nie da
-
Asha wrote:No wiem ze u was to inaczej ale dla mnie to tylko czy byla...i kiedy @
bo ciazy i tak nie bedzie