Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:No powaznie...razem z temp..progesteron rosnie, a mi wali no beret...w tamtym cyklu zauwazylam..byly takie trzy dni chyba, ze bez powody wylam , za kazdym razem nastepnego dnia temp skoczyla....niesamowite czego czlowiek sie moze o sobie doweidziec z tych wykresow
a ja dopiero teraz zalapalam ze bola mnie nogi. progesteron powoduje rozszerzenie naczyń krwionosnych i daltego miedzy innymi zylaki w ciazy. ja mam koszmarne zyly w nogach i czesto mnie one bola. ale dopiero teraz polaczylam to z progesteronem i owulacja. bzruch mnie prawie nie boli. troche tylko nad ranem i rano a potem przestaje -
nick nieaktualny
-
jestem zjadłam tylko sucha bułkę bo mi szkoda czasu na robienie kanapki teraz...cały dzien bez Was, bez sensu w ogóle
Asha brata oblukałam i faktycznie kochana jest na czym na kim oko zawiesic mój nie jest tak przystojnyamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
mój w sensie mąż bo brata nie mam...a własciwie mam przyrodniego ale ma mnie w dupie..i on tez raczej nie jest tak przystojny raczej bo nie widziałąm go od wielu lat a jak wygladal wtedy tonie bardzo pamietam nawet
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 20:50
-
Iza75 wrote:jestem zjadłam tylko sucha bułkę bo mi szkoda czasu na robienie kanapki teraz...cały dzien bez Was, bez sensu w ogóle
Asha brata oblukałam i faktycznie kochana jest na czym na kim oko zawiesic mój nie jest tak przystojny
Milo kochana ze jestesmy najwazniejsze ale jesc musisz bo fasolek musi sie pozywiac...idz kanapke rob my zaczekamy...co do brata..to niezla dupa z niego
A teraz idz cos zjedzWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 20:52
Iza75, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Moli kochana ze jestesmy najwazniejsze ale jesc musisz bo fasolek musi sie pozywiac...idz kanapke rob my zaczekamy...co do brata..to niezla dupa z niego
A teraz idz cos zjedz
nie chce mi sie juz jesc a fasolka hmmm uwierze jak zobacze -
Iza75 wrote:nie chce mi sie juz jesc a fasolka hmmm uwierze jak zobacze
To na przyszlosc sie opiekuj potencjalnym pieknotkiem
Mow o tym bzykaniu w poludnie...szczegoly
Spontan jest najlepszyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 20:54
Iza75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no a było to tak ...rano sobie grzebnełam a tam śluz rozciągiwy..myśle jaki chuj,przeciez miał byc koniec. Co do szyjki to ja juz całkiem zwariowałam, ona jest cały czas otwarta a wysokosc to juztez mam omamay jakies...(gdzies czytałąm, że jak kobieta juz rodziła to szyjka może byc cały czas otwarta wiec moze ja tak mam? no bo ile to juz, w poniedziałek testa robiłam..)...no i właśnie i tak sobie pomyślałam, że dupa blada bo i tak mój sie zbierze zaraz do roboty a przy małym sie nie da...ale O DZIWO...małż siedzi i siedzi..i mały poszedł drzemac i wtedy jazda...sąsiedzi bankowo nas słyszeli bo na podwórku siedzieli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 21:00
amelia04072006, Katjaa, pompon lubią tę wiadomość