X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • dotik Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    I wyjdzie na to, że Wy wszystkie jesteście w ciąży :) Oj cieszę się :)

o toto to

shimmer_lip lubi tę wiadomość

jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    matko i corko ale wy gorace jestescie :P
    mi zawsze wieczoremprzed @ spada tak do 37 .. i wczoraj byla pewna ze dzis spadnie bo wieczorem mialam 37,01 ale t amoja tempka to na 100% jet od choroby ;/

zamowilismy z mezem nasza ulubiona pizze :P
    tak wiem nie to samo co robiona :P aleee.. :D chora jestem musze lezec :D
    Aż sprawdziłam i aktualnie mam 37,16 więc temperaturowo bliżej mi do Ciebie :) a mój pojechał po kebaba :) ostatnio ciągle sobie robiłam sałaty i kasze z warzywami więc dziś szaleję :) jeszcze bym piwo do tego wypiła :)

dotik, Ania_84, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • dotik Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Aż sprawdziłam i aktualnie mam 37,16 więc temperaturowo bliżej mi do Ciebie :) a mój pojechał po kebaba :) ostatnio ciągle sobie robiłam sałaty i kasze z warzywami więc dziś szaleję :) jeszcze bym piwo do tego wypiła :)

radlerka sobie walnij albo karmi ;)

jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dotik wrote:
    radlerka sobie walnij albo karmi ;)
    Do takich mnie wcale nie ciągnie :) ogólnie mnie nie ciągnie :) ale kiedyś nie do wyobrażenia dla mnie było zjeść kebaba z mężem albo pizzę i nie wciągnąć piwka :) stare dobre czasy :)

dotik lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojjj ja bym sie redsa napila :D

shimmer_lip lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    ojjj ja bym sie redsa napila :D
    Mój ulubiony piwny napój to desperados czerwony :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Iza75 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewuszki :-) a ja nabralam chęci na belfasta mmmnmm

shimmer_lip, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • Iza75 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shimmer i jak sie czujesz? i czy cos myslalas z ta pieprzona torbiela?

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aktualnie mi takie mąż zrobił :) jakieś dwa kilo marchewy w płynie :) na nic innego liczyć nie mogę :)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1ca4e6583bb0.jpg

Iza75, mik82, Ania_84, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Iza75 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Aktualnie mi takie mąż zrobił :) jakieś dwa kilo marchewy w płynie :) na nic innego liczyć nie mogę :)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1ca4e6583bb0.jpg
    samo zdrowie kochana :-) a na alko przyjdzie czas :-)..mi sie w ciąży jakos nie chcialo, nawet dlugo po niej nie, dopiero jak Glut mial jakies 5 miesiecy

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    Shimmer i jak sie czujesz? i czy cos myslalas z ta pieprzona torbiela?
    Kochana czuję się tak jak od 2 miesięcy :) czyli byłoby fajnie gdyby mi ciągle nie było niedobrze i gdybym od czasu do czasu (aktualnie w trybie dwa dni tak dwa dni nie) nie wymiotowała :)
    Z torbielą zobaczę co mi powie lekarz. Bo wiesz ja sama to sobie mogę chcieć. Największą nadzieję miałam na to, że gówno się jednak w ciąży wchłonie. Niestety nie. Mam czas do 25tyg mniej więcej. Aktualnie jestem w 15tc. Jak trzeba będzie to jasne, że będę się operować. Pojebane jest tylko to, że tfu, tfu na psa urok, w najgorszej opcji można stracić i płód i jajnik.

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślałam, że to sok pomarańczowy

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    samo zdrowie kochana :-) a na alko przyjdzie czas :-)..mi sie w ciąży jakos nie chcialo, nawet dlugo po niej nie, dopiero jak Glut mial jakies 5 miesiecy
    Mi też się nie chce, znaczy jak powącham to mi niedobrze ale tęsknię za imprezkami, za spotkaniami ze znajomymi, za piwkowaniem ze starym moim :) coś za coś :)

Iza75 lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    Myślałam, że to sok pomarańczowy
    Bo on jeszcze świeżutki był i wygląda jakby był gazowany :)

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Iza75 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Kochana czuję się tak jak od 2 miesięcy :) czyli byłoby fajnie gdyby mi ciągle nie było niedobrze i gdybym od czasu do czasu (aktualnie w trybie dwa dni tak dwa dni nie) nie wymiotowała :)
    Z torbielą zobaczę co mi powie lekarz. Bo wiesz ja sama to sobie mogę chcieć. Największą nadzieję miałam na to, że gówno się jednak w ciąży wchłonie. Niestety nie. Mam czas do 25tyg mniej więcej. Aktualnie jestem w 15tc. Jak trzeba będzie to jasne, że będę się operować. Pojebane jest tylko to, że tfu, tfu na psa urok, w najgorszej opcji można stracić i płód i jajnik.
    ale czy to nie za długo tak czekac do 25 tygodnia? bo jak to gówno nie daj boże urośnie? o stracie dziecka to nawet nie waż sie myślec..a z jednym jajnikiem nawet jakby co to przeciez wiesz, że można zajść wiec nie myśl o tym teraz...
    a kiedy masz wizyte? bo nie wiemczy pisalas, predzej ja zapomnialam skleroza

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    ale czy to nie za długo tak czekac do 25 tygodnia? bo jak to gówno nie daj boże urośnie? o stracie dziecka to nawet nie waż sie myślec..a z jednym jajnikiem nawet jakby co to przeciez wiesz, że można zajść wiec nie myśl o tym teraz...
    a kiedy masz wizyte? bo nie wiemczy pisalas, predzej ja zapomnialam skleroza
    U państwowego w poniedziałek już. A u tego prywatnego jeszcze nie umawiałam się. Zobaczę co powie tamten.Do 25 tc można takie zabiegi robić. Jak mi powie jeden i drugi, że trzeba już to zrobię już. Tylko się obsram ze strachu. I ogólnie to jestem ciekawa czy to jest w narkozie czy w miejscowym. Laski piszą raczej o narkozie ale żadna nie jest w ciąży :(

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Iza75 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    U państwowego w poniedziałek już. A u tego prywatnego jeszcze nie umawiałam się. Zobaczę co powie tamten.Do 25 tc można takie zabiegi robić. Jak mi powie jeden i drugi, że trzeba już to zrobię już. Tylko się obsram ze strachu. I ogólnie to jestem ciekawa czy to jest w narkozie czy w miejscowym. Laski piszą raczej o narkozie ale żadna nie jest w ciąży :(
    a nie obawy przed tym na nfz po ostatnich przejsciach?...może lepiej idz do tego prywatnie..co zrobisz jak Ci jeden powie tak a drugi siak, komu uwierzysz...tylko mętlik bedziesz miala w głowie...ja bym prywatnie poleciała..
    codo samego zabiegu to nie wiem ale na pewno zrobia to tak zeby było bezpiecznie dla dziecka, nie martw sie póki co,postaraj sie przynajmniej ;-)

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    a nie obawy przed tym na nfz po ostatnich przejsciach?...może lepiej idz do tego prywatnie..co zrobisz jak Ci jeden powie tak a drugi siak, komu uwierzysz...tylko mętlik bedziesz miala w głowie...ja bym prywatnie poleciała..
    codo samego zabiegu to nie wiem ale na pewno zrobia to tak zeby było bezpiecznie dla dziecka, nie martw sie póki co,postaraj sie przynajmniej ;-)
    Ostatnie przejścia to były u prywatnego w luxmedzie :) państwowy jest mało czułym dinozaurem ale pracuje w szpitalu i wykonuje różne zabiegi :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 15:21

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Iza75 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Ostatnie przejścia to były u prywatnego w luxmedzie :) państwowy jest mało czułym dinozaurem ale pracuje w szpitalu i wykonuje różne zabiegi :)
    taaak? a to cos mi siepojebało w takim razie..mysalam, ze tou tego państwowego mialas krwotok...aha noto zmienia postac rzeczy nieco ;-)

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • Iza75 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muszę uciekac...trzymajcie sie kochane :-) paa

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
‹‹ 1592 1593 1594 1595 1596 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ