X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • dotik Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    I wyjdzie na to, że Wy wszystkie jesteście w ciąży :) Oj cieszę się :)

o toto to

shimmer_lip lubi tę wiadomość

jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    matko i corko ale wy gorace jestescie :P
    mi zawsze wieczoremprzed @ spada tak do 37 .. i wczoraj byla pewna ze dzis spadnie bo wieczorem mialam 37,01 ale t amoja tempka to na 100% jet od choroby ;/

zamowilismy z mezem nasza ulubiona pizze :P
    tak wiem nie to samo co robiona :P aleee.. :D chora jestem musze lezec :D
    Aż sprawdziłam i aktualnie mam 37,16 więc temperaturowo bliżej mi do Ciebie :) a mój pojechał po kebaba :) ostatnio ciągle sobie robiłam sałaty i kasze z warzywami więc dziś szaleję :) jeszcze bym piwo do tego wypiła :)

dotik, Ania_84, 25staraczka25 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • dotik Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Aż sprawdziłam i aktualnie mam 37,16 więc temperaturowo bliżej mi do Ciebie :) a mój pojechał po kebaba :) ostatnio ciągle sobie robiłam sałaty i kasze z warzywami więc dziś szaleję :) jeszcze bym piwo do tego wypiła :)

radlerka sobie walnij albo karmi ;)

jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dotik wrote:
    radlerka sobie walnij albo karmi ;)
    Do takich mnie wcale nie ciągnie :) ogólnie mnie nie ciągnie :) ale kiedyś nie do wyobrażenia dla mnie było zjeść kebaba z mężem albo pizzę i nie wciągnąć piwka :) stare dobre czasy :)

dotik lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojjj ja bym sie redsa napila :D

shimmer_lip lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    ojjj ja bym sie redsa napila :D
    Mój ulubiony piwny napój to desperados czerwony :)

25staraczka25 lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Iza75 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewuszki :-) a ja nabralam chęci na belfasta mmmnmm

shimmer_lip, 25staraczka25 lubią tę wiadomość

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • Iza75 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shimmer i jak sie czujesz? i czy cos myslalas z ta pieprzona torbiela?

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aktualnie mi takie mąż zrobił :) jakieś dwa kilo marchewy w płynie :) na nic innego liczyć nie mogę :)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1ca4e6583bb0.jpg

Iza75, mik82, Ania_84, 25staraczka25 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Iza75 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Aktualnie mi takie mąż zrobił :) jakieś dwa kilo marchewy w płynie :) na nic innego liczyć nie mogę :)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1ca4e6583bb0.jpg
    samo zdrowie kochana :-) a na alko przyjdzie czas :-)..mi sie w ciąży jakos nie chcialo, nawet dlugo po niej nie, dopiero jak Glut mial jakies 5 miesiecy

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    Shimmer i jak sie czujesz? i czy cos myslalas z ta pieprzona torbiela?
    Kochana czuję się tak jak od 2 miesięcy :) czyli byłoby fajnie gdyby mi ciągle nie było niedobrze i gdybym od czasu do czasu (aktualnie w trybie dwa dni tak dwa dni nie) nie wymiotowała :)
    Z torbielą zobaczę co mi powie lekarz. Bo wiesz ja sama to sobie mogę chcieć. Największą nadzieję miałam na to, że gówno się jednak w ciąży wchłonie. Niestety nie. Mam czas do 25tyg mniej więcej. Aktualnie jestem w 15tc. Jak trzeba będzie to jasne, że będę się operować. Pojebane jest tylko to, że tfu, tfu na psa urok, w najgorszej opcji można stracić i płód i jajnik.

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślałam, że to sok pomarańczowy

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    samo zdrowie kochana :-) a na alko przyjdzie czas :-)..mi sie w ciąży jakos nie chcialo, nawet dlugo po niej nie, dopiero jak Glut mial jakies 5 miesiecy
    Mi też się nie chce, znaczy jak powącham to mi niedobrze ale tęsknię za imprezkami, za spotkaniami ze znajomymi, za piwkowaniem ze starym moim :) coś za coś :)

Iza75 lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    Myślałam, że to sok pomarańczowy
    Bo on jeszcze świeżutki był i wygląda jakby był gazowany :)

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Iza75 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Kochana czuję się tak jak od 2 miesięcy :) czyli byłoby fajnie gdyby mi ciągle nie było niedobrze i gdybym od czasu do czasu (aktualnie w trybie dwa dni tak dwa dni nie) nie wymiotowała :)
    Z torbielą zobaczę co mi powie lekarz. Bo wiesz ja sama to sobie mogę chcieć. Największą nadzieję miałam na to, że gówno się jednak w ciąży wchłonie. Niestety nie. Mam czas do 25tyg mniej więcej. Aktualnie jestem w 15tc. Jak trzeba będzie to jasne, że będę się operować. Pojebane jest tylko to, że tfu, tfu na psa urok, w najgorszej opcji można stracić i płód i jajnik.
    ale czy to nie za długo tak czekac do 25 tygodnia? bo jak to gówno nie daj boże urośnie? o stracie dziecka to nawet nie waż sie myślec..a z jednym jajnikiem nawet jakby co to przeciez wiesz, że można zajść wiec nie myśl o tym teraz...
    a kiedy masz wizyte? bo nie wiemczy pisalas, predzej ja zapomnialam skleroza

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    ale czy to nie za długo tak czekac do 25 tygodnia? bo jak to gówno nie daj boże urośnie? o stracie dziecka to nawet nie waż sie myślec..a z jednym jajnikiem nawet jakby co to przeciez wiesz, że można zajść wiec nie myśl o tym teraz...
    a kiedy masz wizyte? bo nie wiemczy pisalas, predzej ja zapomnialam skleroza
    U państwowego w poniedziałek już. A u tego prywatnego jeszcze nie umawiałam się. Zobaczę co powie tamten.Do 25 tc można takie zabiegi robić. Jak mi powie jeden i drugi, że trzeba już to zrobię już. Tylko się obsram ze strachu. I ogólnie to jestem ciekawa czy to jest w narkozie czy w miejscowym. Laski piszą raczej o narkozie ale żadna nie jest w ciąży :(

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Iza75 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    U państwowego w poniedziałek już. A u tego prywatnego jeszcze nie umawiałam się. Zobaczę co powie tamten.Do 25 tc można takie zabiegi robić. Jak mi powie jeden i drugi, że trzeba już to zrobię już. Tylko się obsram ze strachu. I ogólnie to jestem ciekawa czy to jest w narkozie czy w miejscowym. Laski piszą raczej o narkozie ale żadna nie jest w ciąży :(
    a nie obawy przed tym na nfz po ostatnich przejsciach?...może lepiej idz do tego prywatnie..co zrobisz jak Ci jeden powie tak a drugi siak, komu uwierzysz...tylko mętlik bedziesz miala w głowie...ja bym prywatnie poleciała..
    codo samego zabiegu to nie wiem ale na pewno zrobia to tak zeby było bezpiecznie dla dziecka, nie martw sie póki co,postaraj sie przynajmniej ;-)

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    a nie obawy przed tym na nfz po ostatnich przejsciach?...może lepiej idz do tego prywatnie..co zrobisz jak Ci jeden powie tak a drugi siak, komu uwierzysz...tylko mętlik bedziesz miala w głowie...ja bym prywatnie poleciała..
    codo samego zabiegu to nie wiem ale na pewno zrobia to tak zeby było bezpiecznie dla dziecka, nie martw sie póki co,postaraj sie przynajmniej ;-)
    Ostatnie przejścia to były u prywatnego w luxmedzie :) państwowy jest mało czułym dinozaurem ale pracuje w szpitalu i wykonuje różne zabiegi :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 15:21

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Iza75 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Ostatnie przejścia to były u prywatnego w luxmedzie :) państwowy jest mało czułym dinozaurem ale pracuje w szpitalu i wykonuje różne zabiegi :)
    taaak? a to cos mi siepojebało w takim razie..mysalam, ze tou tego państwowego mialas krwotok...aha noto zmienia postac rzeczy nieco ;-)

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • Iza75 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muszę uciekac...trzymajcie sie kochane :-) paa

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
‹‹ 1592 1593 1594 1595 1596 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ