Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Nooo...nareszcie
tyle ze w ciazy nadal nie jestem
Jest dobrze. Poprawa jest i się kwalifikujecie to jest dobrze. Sama wiesz, że mogło być gorzej. Więc trzeba się tego trzymać.
Czyli inseminacja kiedy? 18 listopada? Czy to będzie in vitro? -
Asha wrote:Poprawily sie zajebiscie
nareszcie majty zmienil...ziolka pije
i prochy nowe bierze
moze to to
-
Asha wrote:Bez majtow to zawsze spal...chodzi oto ze mial za ciasne...a teraz takie ze mu pyton ding dong robi
Asha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Ania...macie juz date na biobsje?
z tego co dziewczyny na bocianie pisaly to kuracje ciagnie sie do okolo 9 tyg pozniej jest okolo miesiac na regeneracje jader.. i po tym miesiacu biopsja
uff g -
uff .. pod pacha spadlo do 36,2
bez apapu
gardlo przestalo poki co bolec katar zelazalmze tez syrop z mlecza to traf w 10 tke
za to midedzy nogami mimo z ciagle leze temp doszla do 37, 53 ;/ -
Ania_84 wrote:nie ajierw wizyta
z tego co dziewczyny na bocianie pisaly to kuracje ciagnie sie do okolo 9 tyg pozniej jest okolo miesiac na regeneracje jader.. i po tym miesiacu biopsja
uff g
No to w przeciagu dwoch miesiaca lub mniej juza potem kiedy in vitro???
-
Ania_84 wrote:uff .. pod pacha spadlo do 36,2
bez apapu
gardlo przestalo poki co bolec katar zelazalmze tez syrop z mlecza to traf w 10 tke
za to midedzy nogami mimo z ciagle leze temp doszla do 37, 53 ;/
W ciagu dnia. Sie nie liczy niestety..ja mam czasami 38 a @ i tak przychodziAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:W ciagu dnia. Sie nie liczy niestety..ja mam czasami 38 a @ i tak przychodzi
w ciagu dnia
co do in vitro nie wiadoo..trudno cokolwiek oceniac ..nie wiadomo jak pojdzie biopsja.. cz nas zakwalifikuja ;/ -
Ania_84 wrote:wow 38 to jeszcze niemialam
w ciagu dnia
co do in vitro nie wiadoo..trudno cokolwiek oceniac ..nie wiadomo jak pojdzie biopsja.. cz nas zakwalifikuja ;/
no to ich zadaniem jest szukać, szukać aż znajdą! i równocześnie nie wymęczyć tych biednych jajek za bardzoAnia_84 lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Asha wrote:W ciagu dnia. Sie nie liczy niestety..ja mam czasami 38 a @ i tak przychodzi
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
gigsa wrote:Dokładnie. Ja miałam dzień przed @ 38.48
mi zawsze wieczoremprzed @ spada tak do 37 .. i wczoraj byla pewna ze dzis spadnie bo wieczorem mialam 37,01 ale t amoja tempka to na 100% jet od choroby ;/
zamowilismy z mezem nasza ulubiona pizze
tak wiem nie to samo co robionaaleee..
chora jestem musze lezec