Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:no wlasnei Asha.. ja nie wiem jak bym teraz zaregaowala na II tak szczerze.. bo alabym sie czy ten plemnik byl na tyle silny zby dobrze sie podzielic i wogole.. wiem glupia jestem ;/
ale juz poczekamco ma byc to bedzie
Nie jestes glupia wcale..... I tak nie mysl.....jak sie tyle slucha o tym ze one nie sa wystarczajaco dobre to to jest normalne, ze sie tak czujesz -
dotik wrote:ja bym chciała jak Rudzia. mieć posrany wykres, w ogóle się nie nastawiać i miło się zaskoczyć. takie mini przemyślenie
No ja juz sie nie nastawiam...a co do wykresu to ja moge moje rozpisac na pare miesiecu z gory hahahaha bo takie same sa co miesiac hahaha -
Asha wrote:Zamiast machiato to ci moge laciata zrobic
2 łyzeczki cukru bez mleka
-
nick nieaktualnyDzień dobry wszystkim ... Wróciłam z tego usg w lewym jajniku pęcherzyk 15 mm martwi mnie moje endo
6,8 mm jest mniejsze niż ostatnio było . Nawet jeśli pęcherz pęknie i dojdzie do zapłodnienia to nie wiem czy fasolek ma szansę się zagnieździć ... Ogólnie nie łamie się jeszcze czekam ... Idę na 12:10 jeszcze do tego gp , zobaczymy co ogólny powie jak nie to dopiero muszę czekać na wizytę u gina w szpitala
. Miłego dnia ja uciekam bo mam tylko 50 minut szybka kawa i spadam do przychodni
gigsa lubi tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:Dzień dobry wszystkim ... Wróciłam z tego usg w lewym jajniku pęcherzyk 15 mm martwi mnie moje endo
6,8 mm jest mniejsze niż ostatnio było . Nawet jeśli pęcherz pęknie i dojdzie do zapłodnienia to nie wiem czy fasolek ma szansę się zagnieździć ... Ogólnie nie łamie się jeszcze czekam ... Idę na 12:10 jeszcze do tego gp , zobaczymy co ogólny powie jak nie to dopiero muszę czekać na wizytę u gina w szpitala
. Miłego dnia ja uciekam bo mam tylko 50 minut szybka kawa i spadam do przychodni
25staraczka25 lubi tę wiadomość