Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Czesc Ania ...co tam z temp sie dzieje???
-
Asha wrote:Ty pod pacha mierzysz???
Ale @ nie ma@
nie ma ..
na dodatek przez ta tempke to mialma dziwne sny ze wzielam ten przedwczorajszy test nasikalamna nego a tam II wyraznie krechy pozniej zrobilamnowy i to samo..zacelam wam pisac ze nie werze .. i ze moj maz sie zapytal czy to jego :pAsha lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:nie dowcipnie ;P ale zmierzylam sobie tak ogolnie czy niemam goraczki ;/
nie ma ..
na dodatek przez ta tempke to mialma dziwne sny ze wzielam ten przedwczorajszy test nasikalamna nego a tam II wyraznie krechy pozniej zrobilamnowy i to samo..zacelam wam pisac ze nie werze .. i ze moj maz sie zapytal czy to jego :p
Oby sie spelnilo kochana -
Asha wrote:Beta chyba sie zbliza...jutro????
wecie ja juz ma shizy ze moze skro taka tempka i test nie wyszedl to ze moze nawet jelsi sie udalo to ze jakas moze pozamaciczna ;/ i wogole.. wiec nawet sprawdze dla samej siebie zebym spokojnie brala leki -
Ania_84 wrote:zrobie bo w sumie musze wiedziec co sie dzieje ;/
wecie ja juz ma shizy ze moze skro taka tempka i test nie wyszedl to ze moze nawet jelsi sie udalo to ze jakas moze pozamaciczna ;/ i wogole.. wiec nawet sprawdze dla samej siebie zebym spokojnie brala leki
No wiem o czym mowisz...ja jak bym teraz zaszla to bym tylko czekala kiedy poronie -
no wlasnei Asha.. ja nie wiem jak bym teraz zaregaowala na II tak szczerze.. bo alabym sie czy ten plemnik byl na tyle silny zby dobrze sie podzielic i wogole.. wiem glupia jestem ;/
ale juz poczekamco ma byc to bedzie