Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza75 wrote:Tego maila to mam nadzieje ze dzis wyślą a nie kurwa znowu dzwonic do nich
no jak nie wyślą w przeciągu godziny to mus dzwonić i jebać!amelia04072006, Iza75, Asha, gigsa lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Iza75 wrote:Tego maila to mam nadzieje ze dzis wyślą a nie kurwa znowu dzwonic do nich
Kazalam staremu zadzwonic zeby sie zapytac czy dostali ta zgode jak dostali to im powiedziec ze czekamy na wyniki teraz!!!! Ale on oczywiscie...dajmy z pol godziny bo moze nie doszlo jeszczejego tez mam ochote rozjebac czasami!!!!
mik82 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Kazalam staremu zadzwonic zeby sie zapytac czy dostali ta zgode jak dostali to im powiedziec ze czekamy na wyniki teraz!!!! Ale on oczywiscie...dajmy z pol godziny bo moze nie doszlo jeszcze
jego tez mam ochote rozjebac czasami!!!!
-
Asha wrote:Kazalam staremu zadzwonic zeby sie zapytac czy dostali ta zgode jak dostali to im powiedziec ze czekamy na wyniki teraz!!!! Ale on oczywiscie...dajmy z pol godziny bo moze nie doszlo jeszcze
jego tez mam ochote rozjebac czasami!!!!
-
Iza75 wrote:o nie trzeba odrazu dzwonic żeby znowu na polke nie odlozyli...cholera jasna przecież gruba kase wzieli wiec niech paniusia usiądzie do kompa i orzesle co trzeba..toz kurwa chwila tylko..ja jebie co za kraj..baprawde w kosmos wyjebac tylko albo zatopic
Teraz wymyslil, ze do sklepu najpierw pojedzie i dopiero zadzwoni...nie mam nerwow