Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
mik82 wrote:Dziewczyny ja wiem że Wy chcecie pomóc i dziękuję Wam ale ja już chyba na tyle znam swój organizm że wiem, że coś się dzieje.
Amelia po progesteronie nie będę wiedziała czy owu była. Raz miałam owu i progesteron był 6 a raz miałam torbiel i progesteron był wtedy 5,5. Niewielka różnica -
gigsa wrote:Mik, a możesz jutro iść do swojego gina ?
poczekam już grzecznie do poniedziałku, nic innego nie zrobię
zresztą co on mi teraz pomoże, jak owu jeszcze nie było to nic nie poradzi a jak jest torbiel to da orgametril ale i tak będzie kazał do poniedziałku poczekać na wszelki wypadek gdyby jednak mógł jeszcze pęknąć ten pęcherzyk -
mik82 wrote:nie przyjmuje w piątki
zresztą co on mi teraz pomoże, jak owu jeszcze nie było to nic nie poradzi a jak jest torbiel to da orgametril ale i tak będzie kazał do poniedziałku poczekać na wszelki wypadek gdyby jednak mógł jeszcze pęknąć ten pęcherzyk -
Ania_84 wrote:mik spkojnie ja co ckl mysle ze mam torbiela i nie mam go
-
amelia04072006 wrote:ale jak wyjdzie wiecej to bedziesz wiedziec ze jest owu a jak wyjdzie niski wynik to bedziesz wiedziec ze masz pedem szukac doktorka. miki nie łam sie
-
mik82 wrote:nie przyjmuje w piątki
zresztą co on mi teraz pomoże, jak owu jeszcze nie było to nic nie poradzi a jak jest torbiel to da orgametril ale i tak będzie kazał do poniedziałku poczekać na wszelki wypadek gdyby jednak mógł jeszcze pęknąć ten pęcherzyk
Oni zawsze kurwa wiedza kiedy wolne wziac -
Ania_84 wrote:mik spkojnie ja co ckl mysle ze mam torbiela i nie mam go
dobra laski nie będę Wam tu smęcić bo to bez sensu
jutro będzie lepiej bo już prześpię to...
Jutro mam szkolenie więc zajrzę do Was z rana na chwilę a potem będę wieczorem
Kocham Was dziewczynkiAsha, amelia04072006 lubią tę wiadomość