Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
mik82 wrote:ja też nie chcę słyszeć o żadnej torbieli
...i też się na nic nie nastawiam bo zeświruję...zresztą to mierzenie ma swoje plusy i minusy, ja wczoraj przez swoją tempkę byłam emocjonalne zwłoki
bez sensu
..mimo wszystko jednak doszłam dotego, że lepiej mierzyc niz nie..a jeszcze 2 tygodnie temu bym tego nie powiedziała
amelia04072006, mik82, rybka lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Hellloł witam sie z kawa
ja dzis dzwonei do Novum umowic nas do doktorka
tylko teraz niech @ sie konczy bo trzeba sexa zaliczycpozniej 3 dni tabu sex i badanko nasionek
wogole teraz sie zorientowalam ze zrobilismy badania miedzy 6a7 tyg kurcji a nie midzy 7-8 ;/
Ania trzymam kciuki za wyniki, podrasujcie jeszcze te plemniory do badaniaAnia_84, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Mus walczyc o tych co sa ponizani
nie trawie
ale jak odrazu pojawiluy sie wpisy ze jest niedopowiedzialna i zeby wogole nie wspolzyla to mnie cos trafilo ;/
kurde my nie myslac o dziecku wogole sie nie zabezpieczalismy moze na poczatku .. i nigdy za specjalnie nie zastanwialam sie czy wpadniemy czy nie.. moze dlatego ze nawet jelsi zostalabym sama z dzieckiem to wiedzialam zesobie dam radea dwa moze szczescie w nieszczesciu ze nie moglismy zajsc choc tego nie wiedzielismy
raz ze ja mialam okres 2 razy w roku
najlepsze ze najbardziej wiecie kiedy sie stresowalam przed slubem co rusz robilam testy czy nie jestem w w cizy
a dwa skoro dziewczyna obserwuje sie i mowi ze pozniej chce miec dzieci .. to wg mnie to jej sie przyda.. ehh rece opadaja..rybka lubi tę wiadomość
-
MIk tak jes podrasujemy ze az wyskocza z tych nasieniowowdów
mik82, amelia04072006, rybka lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:no ja dzis z deka tez..ale juz lepiej jak z Wami gadam
..mimo wszystko jednak doszłam dotego, że lepiej mierzyc niz nie..a jeszcze 2 tygodnie temu bym tego nie powiedziała
zaraz cie jeszcze nauczymy grzebacIza75, rybka lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:no ja dzis z deka tez..ale juz lepiej jak z Wami gadam
Iza75, rybka lubią tę wiadomość