Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:O! Nie ma to jak konkrety...to mi sie podobie hahaha
Asha, rybka lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:wiecie mialm sie tam ni ewypowiadac..bo jak przeczytalam pierwszy raz wpis tej dziewczyny to wiedzialam ze zaraz bedzie taka reakcja.. ;/
ale jak odrazu pojawiluy sie wpisy ze jest niedopowiedzialna i zeby wogole nie wspolzyla to mnie cos trafilo ;/
kurde my nie myslac o dziecku wogole sie nie zabezpieczalismy moze na poczatku .. i nigdy za specjalnie nie zastanwialam sie czy wpadniemy czy nie.. moze dlatego ze nawet jelsi zostalabym sama z dzieckiem to wiedzialam zesobie dam radea dwa moze szczescie w nieszczesciu ze nie moglismy zajsc choc tego nie wiedzielismy
raz ze ja mialam okres 2 razy w roku
najlepsze ze najbardziej wiecie kiedy sie stresowalam przed slubem co rusz robilam testy czy nie jestem w w cizy
a dwa skoro dziewczyna obserwuje sie i mowi ze pozniej chce miec dzieci .. to wg mnie to jej sie przyda.. ehh rece opadaja..Iza75, mik82 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:nie wiem po co ocenianie. kazdy zyje wedlug swojego planu i nic mi do tego. nie osadzam, bo to nie moj interes. jak popatrzylam na ich roczniki to sie okazuje ze sa one 2-5 lat starsze od tej młodej. wiec doswoadczenie maja zajebiste
i ze w ogole sa zajebiste bo sie staraja, bo kazdy musi sie starac...bo jak ktoras nie chce miec dziecka to jest be...kurwa
mik82, amelia04072006, rybka lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:Dziewuszki musze spadac na troche sie ogarnac..prysznica zapodac i sie ubrac bo zimno u mnie jak cholera
też się zwijam bo o 9.45 muszę być na szkoleniu już
do potemamelia04072006, rybka lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:grzbnac ci ?
dam ci pisemna instrukcje obslugihahha
amelia04072006, rybka lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:no one mysla, ze wlasnie zajebiste
i ze w ogole sa zajebiste bo sie staraja, bo kazdy musi sie starac...bo jak ktoras nie chce miec dziecka to jest be...kurwa
sie bedzie dzialo
dotika trzeba napuscicIza75, Ania_84, Asha, rybka lubią tę wiadomość