Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Hellloł witam sie z kawa
czuje sie o niebo lepiej glowa juz praktycznie nie boli gardlo ic a nic..syrop z melcza działa
jednak tesciowa miala racje
jesczze mały katarek ale chyba poszaleje na weseleu
Mik ciesze sie ze tempka skoczylaco do bolu jajnika ja czestwo z tego ktorego mam owulke poznie odczuwam jakis bol klucie
ja dzis dzwonei do Novum umowic nas do doktorka
tylko teraz niech @ sie konczy bo trzeba sexa zaliczycpozniej 3 dni tabu sex i badanko nasionek
wogole teraz sie zorientowalam ze zrobilismy badania miedzy 6a7 tyg kurcji a nie midzy 7-8 ;/
Asha ja mialma raz stycznosc z autystycznym chłopcem.. i z dzieckiem z zespołem Downa.. przezjakis miesiac chodzilam jako wolontariat
powiem szczerze ze dziewczyna z zespołem Downa przekochane dziecko..ale fakt rodzice od poczatku dbali o jej rozwoj i serio malo co roznila sie od dzieci w jej wieku
co do chłopca.. lubiałąm z nim spedzac czas..z racji tego ze kochal rysowacfakt porozumienie jest tudne ale jakos tak bardzo milo mi sie z nim siedzialo robilo rozne zadania
mik82, rybka lubią tę wiadomość
-
Ania...ale to jest facet 42 lata i alkoholik i oprocz tego ze jest chory to choroba sie poglebia przez alkohol...ja do nie go mowie jedno a on mi odpowiada na zupelnie inny temat...moja praca nie polega na rysowaniu z nim obrazkow, ale na pomocy w znalezieniu mu pracy i to w UK...a on po ang umie 3 slowa...to jest zupelnie inna sytuacja
Ania_84, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Dziewczynki waleczne
Dym w słusznej sprawie - popieram
Ja zaraz jadę do ortodonty, później do koleżanki jeszcze i nie wiem, o której wrócę.
Podrzućcie jeszcze linka do tej drugiej afery
Miłego dnia Wam życzęAsha, mik82, amelia04072006, Iza75, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Ania...ale to jest facet 42 lata i alkoholik i oprocz tego ze jest chory to choroba sie poglebia przez alkohol...ja do nie go mowie jedno a on mi odpowiada na zupelnie inny temat...moja praca nie polega na rysowaniu z nim obrazkow, ale na pomocy w znalezieniu mu pracy i to w UK...a on po ang umie 3 slowa...to jest zupelnie inna sytuacja
chodzi wlasnie oto ze jak ktos jest zadbany od poczatku to mozna dziecko naprawde rpzygotowac do zycia
a tuniestety jak jesczzealkohol dochodzi ;/ no to faktycznie jest ciezko ;/
Alescie daly czaduna watkuAsha, amelia04072006, mik82, rybka lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:miki jaka masz szyjke przy braniu lutki? bo na sluz chyba nie ma co patrzeć?
rybka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:wiem kochana ja tlyko przytoczyłam moje wspomnienia bo akurat z autyzmem mialam stycznosc
chodzi wlasnie oto ze jak ktos jest zadbany od poczatku to mozna dziecko naprawde rpzygotowac do zycia
Alescie daly czaduna watkuAsha lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Siemanko jeszcze raz
Ja już w pracy z kawą i za godzinę na szkolenie jadę.
Iza jeden spadek nic nie znaczy masz przykład u mnie z wczoraj
Gigsa ja lutkę zaczynam od poniedziałku jak będę miała już wynik progesteronu
Czytam że jakąś zadymę szykujecie? Ale ja dziś do wieczora nie mogę to poczekajcie na mnie z tym dymemciesze sie, ze u Ciebie idzie do góry
o żadnej torbieli słyszec nie chce
..a u mnie zobaczymy, juz sie nie moge nastawiac bo oszaleje
-
Ania_84 wrote:wiem kochana ja tlyko przytoczyłam moje wspomnienia bo akurat z autyzmem mialam stycznosc
Alescie daly czaduna watku
Mus walczyc o tych co sa ponizaninie trawie
Iza75, Ania_84, mik82, rybka lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:ja rzadko tam grzebię po owu ale zazwyczaj mam średnio wysoko, średnio miekką i zamknięta, a śluzu nie sprawdzam bo nie ma jak. Do momentu brania lutki sprawdzam sluz
Asha, rybka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Mus walczyc o tych co sa ponizani
nie trawie
amelia04072006, rybka lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:hej mik
ciesze sie, ze u Ciebie idzie do góry
o żadnej torbieli słyszec nie chce
..a u mnie zobaczymy, juz sie nie moge nastawiac bo oszaleje
...i też się na nic nie nastawiam bo zeświruję...zresztą to mierzenie ma swoje plusy i minusy, ja wczoraj przez swoją tempkę byłam emocjonalne zwłoki
bez sensu
rybka lubi tę wiadomość