Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:gigsa znowu jesz ?
Dziś nie ma kierowniczki
Będę jak kawę zrobię.25staraczka25, amelia04072006, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmelia wczoraj udało mi się wybłagać wręcz skierowanie na pobranie i dostałam na prolaktynę i progesteron jeszcze raz . Miałam dzisiaj iść pobrać to niestety poranna afera i już mi się nie chce ... pójdę w poniedziałek . Jak widać na moim cholernym wykresie tempka zamiast spadać coś w góre idzie wcale się nie zdziwie jak będzie bez owu w tym miechu ... nie ważne z resztą , na razie mi to wszystko jedno ...
Ważne żeby u Was było co raz lepiej
Dobre wpisy na zagubionej ...Odezwały się te co wszystko "po świętemu" robią ...
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:ty tez ? miki ma tak samo
25staraczka25, amelia04072006, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:Amelia wczoraj udało mi się wybłagać wręcz skierowanie na pobranie i dostałam na prolaktynę i progesteron jeszcze raz . Miałam dzisiaj iść pobrać to niestety poranna afera i już mi się nie chce ... pójdę w poniedziałek . Jak widać na moim cholernym wykresie tempka zamiast spadać coś w góre idzie wcale się nie zdziwie jak będzie bez owu w tym miechu ... nie ważne z resztą , na razie mi to wszystko jedno ...
Ważne żeby u Was było co raz lepiej
Dobre wpisy na zagubionej ...Odezwały się te co wszystko "po świętemu" robią ...
ja tez ten cykl zaczelam wysokimi tempkami potem spadlam - moze cos sie jeszcze u ciebie zmieni
koniecznie zrob badania, bedziesz wiedziec na czym stoisz25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:a poniewaz szykuje mi sie wyjazd za granice do pracy wiesz gonitwa za pieniedzmi..niebede ale jak zalicze wpadke pogodze sie z tym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 11:44
mik82 lubi tę wiadomość
-
ale niewiem czy jak niebede sie starac moge do was dalej pisac
bo to watek o testowaniu hm...az sie zagotowalam przez tamten watek aaaaa...a zniknac musialam bo poszlam do lasu na marszobieg jestem na diecie i se troche cwicze tez
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:ale niewiem czy jak niebede sie starac moge do was dalej pisac
bo to watek o testowaniu hm...az sie zagotowalam przez tamten watek aaaaa...a zniknac musialam bo poszlam do lasu na marszobieg jestem na diecie i se troche cwicze tez
rybka lubi tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Kocham Was dziewczyny
Czytałam tamten wątek właśnie
I o zgrozo w latach młodzieńczych robiłam kilka razy test modląc się o jedną kreskęzlinczowac nas trzeba. za kare dostalas bejbika
rybka, Ania_84 lubią tę wiadomość