Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:bylysmy na pierwszych objawach ale tam wchodzily dziwne mochery i nam dowalaly ze zaśmiecamy watek wiec zrobiłyśmy inny gdzie rozmawiamy o dupie maryni
czyli o wszystkim i o niczym. ogolnie sie kochamy
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:a w jakich pozycjach sie kochacie ??? tak trudna was znalezc
rybka, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
ale ja albo jestem dziwna albo ktos inny jak moge kogos oceniac nieznajac go po drugie super ze dziewczyna sie juz obserwuje i mysli co by bylo gdyby po trzecie o co kamam?? jak mozna kogos wyzywac? ze napisal na forum dla starajacych sie itp
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Witaj Rybko
Ja aktualnie w żadnejale jak jeszcze robiłam te rzeczy... to najbardziej lubiłam poskakać na małżonku
i tak sie dzieci robi ?
matko a ja myslalam ze wystarczy z mezem tv ogladac
matko czemu mi nikt nie powiedzial ? pacz cykl w plecy
rybka lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:ale ja albo jestem dziwna albo ktos inny jak moge kogos oceniac nieznajac go po drugie super ze dziewczyna sie juz obserwuje i mysli co by bylo gdyby po trzecie o co kamam?? jak mozna kogos wyzywac? ze napisal na forum dla starajacych sie itp
rybka lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:ale ja albo jestem dziwna albo ktos inny jak moge kogos oceniac nieznajac go po drugie super ze dziewczyna sie juz obserwuje i mysli co by bylo gdyby po trzecie o co kamam?? jak mozna kogos wyzywac? ze napisal na forum dla starajacych sie itp
zrozumiałabym taką reakcję gdyby dziewczyna miała lat 16 i od roku współżyła. Nic to, ja się nie mogę denerwować więc nie będę
rybka, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:to w lipcu skakalas na mezu ?
i tak sie dzieci robi ?
a ja myslalam ze jak leze kolo meza dziecko samo sie zrobi a to trzeba skakac??? oki dzis dziewczynki skaczemy po mezach
-
amelia04072006 wrote:to w lipcu skakalas na mezu ?
i tak sie dzieci robi ?
w koncu
lepiej później niż wcale
amelia04072006, rybka lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:We mnie dziewczyna wzbudziła sympatię szczerze mówiąc. Ja w jej wieku nie byłam taka ogarnięta, na bank nie robiłam nic z temp i śluzem, gdzieś jak miałam 21 lat poszłam do gina po pierwsze pigułki a cnotę pożegnałam jak miałam 18 lat czyli tyle co ona
zrozumiałabym taką reakcję gdyby dziewczyna miała lat 16 i od roku współżyła. Nic to, ja się nie mogę denerwować więc nie będę
shimmer_lip, rybka, mik82 lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:aaa gratuluje serdecznie ciazy!!! jak sie czujecie??
w sumie dobrze tylko dalej nam ciągle niedobrze i trochę sobie wymiotujemy
a no i się dowiem w poniedziałek czy będę miała usuwaną torbiel w ciąży czy nie
więc na 14:00 wyciągacie kotły i czarujecie
rybka lubi tę wiadomość