Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
dotik wrote:i siknę na termometr, ciekawe co mi pokaże
no ostatnio też w aptece kupowałam, chyba z 11 zł dałam.
-
to tak jak nam facet dowalil
poszlismy z mezem kupic jakas szczotk do czesania naszej kocicy jak sie leni
i mowie jakas szczotke do czesnaa dla kota krotkowlosy ,.. taki dachowiec a ten nam dje taka szczotke jedn druga trzecia i nawte misie jedna spodobalabo byla z kotkiem .. pytam sie ile kosztuja a ten mi wyjechal 139 zl .. mi i małzowi szczena opadla .. patrze oo jest taka gumowa rekawice mowie a ta ile 10 zl .. to ta poprosze
dotik, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:to tak jak nam facet dowalil
i mowie jakas szczotke do czesnaa dla kota krotkowlosy ,.. taki dachowiec a ten nam dje taka szczotke jedn druga trzecia i nawte misie jedna spodobalabo byla z kotkiem .. pytam sie ile kosztuja a ten mi wyjechal 139 zl .. mi i małzowi szczena opadla .. patrze oo jest taka gumowa rekawice mowie a ta ile 10 zl .. to ta poprosze
kombinuja jak moga
tez na allegro kupilam szczoteczke za 25 zlo. -
Lekarz dzwonil z Londynu, ze infekcje moze miec bo costam wyszlo i mamy kupic costam zeby to leczyc...i maja przed ivf jeszcze badania robic specjalnie ale znajac tych burakow tutaj to ja juz widze jak oni te badania tu beda robic....ale ogolnie wyniki ok, tyle ze ta infekcja
Ania_84, mik82 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Lekarz dzwonil z Londynu, ze infekcje moze miec bo costam wyszlo i mamy kupic costam zeby to leczyc...i maja przed ivf jeszcze badania robic specjalnie ale znajac tych burakow tutaj to ja juz widze jak oni te badania tu beda robic....ale ogolnie wyniki ok, tyle ze ta infekcja
-
Ania_84 wrote:to tak jak nam facet dowalil
-
amelia04072006 wrote:jeszcze na sernika ale normalnego
ehehehez normalnych jest dobry "pieczony" w kąpieli wodnej. pychota, delikatny, rozpływający się w ustach
a ja jeszcze mam patent na sernik na zimno, a w zasadzie na spód - z nutelli i zwykłych sucharków. niebo w gębiejestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Asha wrote:Lekarz dzwonil z Londynu, ze infekcje moze miec bo costam wyszlo i mamy kupic costam zeby to leczyc...i maja przed ivf jeszcze badania robic specjalnie ale znajac tych burakow tutaj to ja juz widze jak oni te badania tu beda robic....ale ogolnie wyniki ok, tyle ze ta infekcja
ale te badania to już u siebie macie zrobić czy jak?jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
powinni zrobic posiew nasieniatylko ze powinni to odrazu zrobic dac i Tobie ie mezowi antybiotyk zebyscie razem sie kurwoali i w czasie kuracji albo gumka albo abstynencja