Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:a przepis poprosze
no ja robię tak, że łosia przyprawiam delkatnie sól pieprz, na to gruby plaster mozarelli i do piekarnika na jakieś 20-25 w zależności jaki stwór duży. na patelni przygotowuję szpinak (czosnek, przyprawy, śmietanka dla konsystencji). i żeby się dopchać ziemniaczki w ziołach - albo podgotowuję w mundurkach i potem plasterki i na patelnię, albo od razu kroję, przyprawiam, do woreczka i do piekarnika. no i jakaś suróweczka do tego
aaa no i ten szpinak zrobiony na patelni na talerzu łądnie układam, na to idzie łosośWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 14:04
amelia04072006 lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
amelia04072006 wrote:taaaaaaa ale najpierw tescik
doticzku no wez no , jak ciezarowka ciezarowce - no
mam słabość do Cię - po pracy wstąpię do apteki, od razu se termometra kupięamelia04072006, mik82 lubią tę wiadomość
-
dotik wrote:no ja robię tak, że łosia przyprawiam delkatnie sól pieprz, na to gruby plaster mozarelli i do piekarnika na jakieś 20-25 w zależności jaki stwór duży. na patelni przygotowuję szpinak (czosnek, przyprawy, śmietanka dla konsystencji). i żeby się dopchać ziemniaczki w ziołach - albo podgotowuję w mundurkach i potem plasterki i na patelnię, albo od razu kroję, przyprawiam, do woreczka i do piekarnika. no i jakaś suróweczka do tego
aaa no i ten szpinak zrobiony na patelni na talerzu łądnie układam, na to idzie łosoś
ze szpinak podgotowujesz? jak dlugo?
jakie ziola do ziemniaczkow?
-
dotik wrote:no ja robię tak, że łosia przyprawiam delkatnie sól pieprz, na to gruby plaster mozarelli i do piekarnika na jakieś 20-25 w zależności jaki stwór duży. na patelni przygotowuję szpinak (czosnek, przyprawy, śmietanka dla konsystencji). i żeby się dopchać ziemniaczki w ziołach - albo podgotowuję w mundurkach i potem plasterki i na patelnię, albo od razu kroję, przyprawiam, do woreczka i do piekarnika. no i jakaś suróweczka do tego
aaa no i ten szpinak zrobiony na patelni na talerzu łądnie układam, na to idzie łosoś -
dotik wrote:no, butelkę zrobisz, powinno wystarczyć
-
amelia04072006 wrote:koniecznie kup i siknij
a termometer w aptece znajdziesz ?wiesz on ci ciazy raczej ni epokaze
dotik, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:ze szpinak podgotowujesz? jak dlugo?
jakie ziola do ziemniaczkow?
jak biorę mrożony, to wrzucam na patelnię aż się rozmrozi, dodaję duużo czosnku, masełko sól, pieprz i śmietanę. tylko tyle żeby miękki była do ziemniaków prowansalskie najczęściej, trochę ostrej papryki, ciupkę ketchupu, czasem jeszcze pieczarki wrzucę i do wora
-
Dziękuję Kochane za życzenia :*:*:*
Z mężem już ok. Lizus jeden
Dotik, ale mi smaka tym łososiem narobiłaśdotik lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:koniecznie kup i siknij
a termometer w aptece znajdziesz ?
i siknę na termometr, ciekawe co mi pokażeno ostatnio też w aptece kupowałam, chyba z 11 zł dałam.
-
dotik wrote:jak biorę mrożony, to wrzucam na patelnię aż się rozmrozi, dodaję duużo czosnku, masełko sól, pieprz i śmietanę. tylko tyle żeby miękki był
a do ziemniaków prowansalskie najczęściej, trochę ostrej papryki, ciupkę ketchupu, czasem jeszcze pieczarki wrzucę i do wora
dotik lubi tę wiadomość
-
dotik wrote:i siknę na termometr, ciekawe co mi pokaże
no ostatnio też w aptece kupowałam, chyba z 11 zł dałam.
zamowilam na allegro pikajacy za 12 zlAnia_84 lubi tę wiadomość