Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
gigsa wrote:Już mam nerwa, że nigdy mi się nie uda, bo nikt mi z ginow nie pomoże
-
Asha wrote:Mi sie wydaje ze sama mozesz sobie pomoc, po prostu przestan grzebac...ja myslalam ze ty masz normalne plamienie takie jak przy @ ale slabe ale jak ty mowisz ze to nawet nie jest na zewnatrz to to jest zupelnie inna sytuacja
-
Iza75 wrote:oj kochana nie myśl tak...na razie Cie zlewaja ale jak zrobisz badania i bedzie co nieco wiadomo to już sie nie dasz zlac..ginow jest jak psow..mus poszukac w necie albo popytac bo tak z przypadku mozesz trafiac wciaz zle
-
Asha wrote:No to przeciez pytalam sie ciebie czy na zewnatrz jest czy nie to mowilas ze nie ma na zewnatrz, ze tylko dwa razy bylo
-
gigsa wrote:Ale ten nowy nie był z przypadku. Koleżanki prowadziły u niego ciążę. To jeden z lepszych u nas
Asha lubi tę wiadomość
-
gigsa wrote:No tak, ale może za późno była lutka i wlezie na majty. Może temu mnie dziś cały dzień brzuch i jajniki pobolewaja
Ten bol jest normalny .....jak nie wchodzi na majty to to nie jest plamienie Gigsa...dlatego nie grzeb tam bo podrazniasz tam wszystkoprosze cie kochana
-
Iza75 wrote:mik pisała, że jej gin jest zajebisty w prowadzeniu ciązy ale pozostawia wiele do zyczenia jesli chodzi o pomoc w zajsciu..monitoring te sprawy..i moj dotychczasowy tez taki jest/był..mega zajebisty w ciązy..ale zadnych badan mi po poroieniu nie kazal robic i teraz mam do niego MEEEEEGAAAA zal..wiec szukaj opinii osob starajacych sie a nie rodzacych
Iza75, mik82 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Ten bol jest normalny .....jak nie wchodzi na majty to to nie jest plamienie Gigsa...dlatego nie grzeb tam bo podrazniasz tam wszystko
prosze cie kochana
Asha lubi tę wiadomość