Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Podobało mi się co napisałyście, ale nie zmienia to faktu że ręce i tak mi opadają....jak można nie rozumieć co do Ciebie piszą? Czytanie ze zrozumieniem to podstawówka
Asha lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Podobało mi się co napisałyście, ale nie zmienia to faktu że ręce i tak mi opadają....jak można nie rozumieć co do Ciebie piszą? Czytanie ze zrozumieniem to podstawówka
Nie wiem czy potem czytalas to co ona napisala na wspieramy, ale wogole popieprzyla to co ta dziewczyna napisala -
Wiem czytałam to i już wczoraj napisałam na naszym forum że przedstawiła zupełnie inaczej całą wypowiedź tej dziewczyny dlatego nic tam jej nie napisałam (choć z takim zamiarem tam poszłam) bo mi ręce opadły
-
Ja w ogóle wymiękłam jak przeczytałam tekst "gzi się bez ślubu po pijaku"...rzygać mi się chce na takich ludzi
...i to laska która jest w ciąży takie teksty pisze...wstydziłyby się gówniary
Asha lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Wiem czytałam to i już wczoraj napisałam na naszym forum że przedstawiła zupełnie inaczej całą wypowiedź tej dziewczyny dlatego nic tam jej nie napisałam (choć z takim zamiarem tam poszłam) bo mi ręce opadły
Jak tak mozna...rozumiem ze ma pogladyna temat tego co dziewczyna napisala, ale zeby dziwke praktycznie z niej zrobic to mi sie w glowie nie miesci...znowu sie wkurwilam
mik82 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:
Asha lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:No dokładnie nazwały ją puszczalską która "ciekawe czy wie gdzie ma się po alimenty zgłosić". Wiesz co? Mnie to też mocno wkurwia ale po ludzku jest mi po prostu zajebiście przykro że w młodych ludziach, kobietach jest tyle nienawiści, złości, pogardy dla drugiego człowieka...mój mózg tego nie ogarnia
No ja tez tego nie ogarniam ...a najgorsze jest to, ze przez takich ludzi inni popelniaja samobojstwa bo sa nieakceptowani i wysmiewani i ja z nimi pracuje...dlatego jakbym mogla to.......
Najgorsze ze to przechodzi z pokolenia na pokolenieich dzieci beda takie same
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2014, 09:45
mik82 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:No ja tez tego nie ogarniam ...a najgorsze jest to, ze przez takich ludzi inni popelniaja samobojstwa bo sa nieakceptowani i wysmiewani i ja z nimi pracuje...dlatego jakbym mogla to.......
Asha lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:No właśnie o tym też myślałam, że przecież pogarda jest pierwszym krokiem do samobójstwa, braku akceptacji, niskiej samooceny...Ludie paplają i się nie zastanowią nad tym że oceniając słownie mogą kogoś zniszczyć, zabić...może to dosadne ale tak jest...
No tak niestety jest..najpierw ludzie kogos nienawidza a potem ta osoba zaczyna sama siebie nienawidzieci nie widzi sensu w niczym
oj szlag by to
-
Asha wrote:
Najgorsze ze to przechodzi z pokolenia na pokolenieich dzieci beda takie same
Asha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:No tak niestety jest..najpierw ludzie kogos nienawidza a potem ta osoba zaczyna sama siebie nienawidziec
i nie widzi sensu w niczym
oj szlag by to
dlatego trzeba na to zwracać uwagę...aż przemyślę jeszcze czy tego nie skomentować u tych wspierających się...
idę dom ogarnąć trochę...będę po południu...dobrego dnia Asha...buźkaAsha lubi tę wiadomość