Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnygigsa wrote:Mik co do endometriozy, mięśniaków, nadrzerek nie mam na pewno. To jakiś inny problem musi być.
Mimo brania lutki zrobię teraz badania na progesteron tez i zobaczę czy z lutka jest wystarczający. Będę miała potem porównanie.
gigsa lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:No
masakra z tym przesuwaniem, ale z drugiej strony najwazniejsze ze owu byla, bo to zawsze daje szanse...jak owu nie ma to juz chuj po pyakch...bocianach znaczy
-
nick nieaktualny
-
gigsa wrote:Tylko teraz nie wiem kiedy te badania robić
No to tez fakt, ale jestes w stanie przewidziec do 3 dni w ta czy w ta? Bo badania mozesz robic 7-9 dzien wiec jak wiesz mniej wiecej do dokladnosci do 3 dni to juz mniej wiecej wiesz kiedy robic -
Asha wrote:No to tez fakt, ale jestes w stanie przewidziec do 3 dni w ta czy w ta? Bo badania mozesz robic 7-9 dzien wiec jak wiesz mniej wiecej do dokladnosci do 3 dni to juz mniej wiecej wiesz kiedy robic
-
nick nieaktualny
-
gigsa wrote:To tak, bo na bank 11, 12, 13 jeśli była naprawdę. Chciałam w poniedziałek, ale teraz nie wiem czy nie w środę ? Jak myślisz?
W srode bedzie git...bo jakby co to to bedzie 9dpo od 11 dc co jest najmniej prawdopodobne, ale nawet gdyby to jest w terminie -
Asha wrote:No to ja bym robila w 7 dni po 12 i wtedy nawet jak byla w 11 to jest nadal w terminie bo bedzie 8 dni po
-
Asha wrote:Witam serdecznoe wszystkich, ktorzy to czytaja...
Jezeli szukasz wsparcia to dobrze trafilas.... My tutaj nie oceniamy....my uwazamy, ze nie ma glupich pytan, ze wszystko jest dla ludzi
..... Jezeli sa pytania na, ktore szukasz odpowiedzi my chetnie pomozemy
.... Wiekszosc dziewczyn na tym watku stara sie juz wiekszosc czasu, ma za soba co najmniej jedno poronienie i rowniez ma juz wlasne dzieci i psa lub kota lub jedno i drugie
owszem...jestesmy troche szalone, ale to dlatego, ze uwazamy ze trzeba sie troche posmiac i nie myslec caly czas o staraniach, bo czlowiek moze zwariowac
..... Rozmawiamy tu o wszystkim....cyklach, owulacjach, hormonach, objawach,@, braku @ , bzykaniu
, zakupach, nudzie, gotowaniu, sprzataniu, i pierdolach....ale najwazniejsze....wspieramy sie!!!! Jestesmy jak najlepsze przyjaciolki!!! Kazdy mowi co mysli i nikt sie nie obraza...takie tu sa zasady!!!! Kazdy sie o kazdego martwi...kochamy sie jak siostry
Wiec jezeli uwazasz, ze ten watek jest dla ciebie to serdecznie zapraszam, ale....wchodzisz tutaj zeby byc wspierana.....ale tez wspierac....jestes na to gotowa???......bo my tak