Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mik82 wrote:Co do wczorajszego plamienia gigsy
Kochana dostałaś lutkę bez badań...bez sensu.
Zaczęłaś już ją brać w tym cyklu to skończ ale jeśli będziesz miała kolejny cykl to musisz się przemęczyć z tymi plamieniami do 7 dpo i sprawdzić bez leków jaki Ty w ogóle masz poziom progesteronu, bo jeśli zły to tylko luteina i nic innego żaden lekarz tu nie pomoże, co najwyżej poprawa jajeczka w I fazie cyklu. Ale jeśli to nie jest progesteron to szybko zmiana lekarza, bo plamienie może być od nadżerki, mięśniaka itp. mus to sprawdzić jak najszybciej
Mimo brania lutki zrobię teraz badania na progesteron tez i zobaczę czy z lutka jest wystarczający. Będę miała potem porównanie.Asha lubi tę wiadomość
-
gigsa wrote:Mik co do endometriozy, mięśniaków, nadrzerek nie mam na pewno. To jakiś inny problem musi być.
Mimo brania lutki zrobię teraz badania na progesteron tez i zobaczę czy z lutka jest wystarczający. Będę miała potem porównanie.
To dobrze ze nie masz...jeszcze tego nam brakowalo -
Asha wrote:Czasmi owu jest jeszcze jak temp idzie wiec luz
Mi po dzisiejszej tempce of przesunął z 11 dnia na 13zaraz tak przesuwa, że serduszek nie będzie
-
gigsa wrote:Dokładnie
Mi po dzisiejszej tempce of przesunął z 11 dnia na 13zaraz tak przesuwa, że serduszek nie będzie
Nomasakra z tym przesuwaniem, ale z drugiej strony najwazniejsze ze owu byla, bo to zawsze daje szanse...jak owu nie ma to juz chuj po pyakch...bocianach znaczy