Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
hej widze ze napisalyscie bardzo duzo..niemam niestety czasu siedziec dzisw na forum ale wpadne w poniedzialek i z wielka checia z wami se popisze i oczywiscie troszke nadrobie..widze ze tamten watek zagubionej nie umiera ale cieszy mnie fakt ze jest bardzo duzo dziewczyn co jej nie ocenia ba co ja z mezem(wtedy z chlopakiem jescze)zaliczylam wpadke i co jestem puszczalska?? dobra bo szkoda juz na to slow..zycze wam milego dnia i milej niedzielki
bede w poniedzialek rano...pa pa pa
Asha lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:hej widze ze napisalyscie bardzo duzo..niemam niestety czasu siedziec dzisw na forum ale wpadne w poniedzialek i z wielka checia z wami se popisze i oczywiscie troszke nadrobie..widze ze tamten watek zagubionej nie umiera ale cieszy mnie fakt ze jest bardzo duzo dziewczyn co jej nie ocenia ba co ja z mezem(wtedy z chlopakiem jescze)zaliczylam wpadke i co jestem puszczalska?? dobra bo szkoda juz na to slow..zycze wam milego dnia i milej niedzielki
bede w poniedzialek rano...pa pa pa
Witaj Rybka...juz sie balam ze sobie poszlasdobrze ze wrocilas
do zobaczenie w poniedzialek kochana...trzymaj sie
rybka lubi tę wiadomość
-
nie nieposzlam i se nigdzie nie pojde
super tu sie czuje ale niestety zawsze sobota i niedziela jest poswiecona porzadka rodzinie a i nieraz goscia..ale od samego rana w poniedzialek wpadam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2014, 11:58
Asha lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:nie nieposzlam i se nigdzie nie pojde
super tu sie czuje ale niestety zawsze sobota i niedziela jest poswiecona porzadka rodzinie a i nieraz goscia..ale od samego rana w poniedzialek wpadam
Oj to cudnieto do milego pogaworzenia zatem
jak znajdziesz kwilke w miedzyczasie to wpadaj natychmiast
rybka lubi tę wiadomość