Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
jeszcze sie tak zastanawiam..a wlasciwie sobie z deczka wmawiam i pocieszam..ze to moze termo zjebany..taaa..bo juzk iedys porownywalam te 2 swoje termometry elektroniczne i jeden do drugiego mial sie nijak i co chwila inne wyniki byly...a rteciowy to na wyjezdzie w wakacje zgubilam..teraz zamowilam nowy
-
Iza75 wrote:jeszcze sie tak zastanawiam..a wlasciwie sobie z deczka wmawiam i pocieszam..ze to moze termo zjebany..taaa..bo juzk iedys porownywalam te 2 swoje termometry elektroniczne i jeden do drugiego mial sie nijak i co chwila inne wyniki byly...a rteciowy to na wyjezdzie w wakacje zgubilam..teraz zamowilam nowy
Ale to moze tak byc...ale jak mierzysz to jednym mierz..i jak masz zmieniac to zawsze pare dni przed owuIza75 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Podczytalam troche laski co robia ivf...i mi troche rece opadly jak zobaczylam , ze np...biora tylko 7 jajek z czego tylko 2 przezywaja do zaplodnienie
no masakra
szanse sa naprawde kurwa male
mik82, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:zaraz toja musze jakiejs armaty poszukac!..przestan czytac na ten temat bo zawsze znajdziesz cos niepokojącego..przeciez każdy przypadek jest inny to dlaczego odrazu widzisz sie w tej najgorszej opcji..no przestan
Bo ta jebana klinika jest gowniana...dlatego -
Asha wrote:Aaaaaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllleeeeeeeeeeee by sie dzialo aaaaaaaaaaaaaa
...a pamietam, ze kiedys pisałyscie, ze wykres Rudzi taki nietypowy był..ja go nie oglądałam bosie chuj znałam a teraz ciekawa jestem..znalazłabys go dla mnie?
-
Iza75 wrote:ale nie wiesz jak bedzie z Wami...dopiero sie dowiesz..bądź dobrej myśli i przede wszystkim nie dołuj sie tym co ludzie pisza...
Oj po prawie 4 latach...to jak moze byc??? I to tylko jedno podejscie mamy...sznsa jest 1/1000000000000000000 -
Siemanko
Próbowałam coś nadrabiać ale to bez sensu teraz...później poczytam
Działo się coś jak mnie nie było?Asha, Iza75 lubią tę wiadomość