Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:A dzien Dobry...jak tam powrot meza sie udal
wariacji dostał
słodziak
..i bzykanko było jak ta la la..ale owu nie było jednak wiec i tak w pizdu
Asha, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:udał się a jakże, chociaż chyba Glut sie bardziej ucieszył niż ja
wariacji dostał
słodziak
..i bzykanko było jak ta la la..ale owu nie było jednak wiec i tak w pizdu
Ale milo bylo...i bzykanko bez powodu tylko dla samej przyjemnosci a to tez wazne.... Oj ten Glut hahaha
-
Jak nie bylo...to moze i lepiej , bo stary teraz jest...moze sie tylko przesunela...wiec nie stresuj sie, bo to jeszcze gorzej wplywa...jeszcze moze byc za kilka dni...jeszcze cykl sie nie skonczyl, a jak nie bedzie to tez to jest jakas info i mozna cos z tym zrobic przeciez wiec tak czy tak to jest dobra wiadomosc
-
Asha wrote:Jak nie bylo...to moze i lepiej , bo stary teraz jest...moze sie tylko przesunela...wiec nie stresuj sie, bo to jeszcze gorzej wplywa...jeszcze moze byc za kilka dni...jeszcze cykl sie nie skonczyl, a jak nie bedzie to tez to jest jakas info i mozna cos z tym zrobic przeciez wiec tak czy tak to jest dobra wiadomosc
-
Iza75 wrote:teraz mamy 4 dni bez seksu bo w czwarte targam starego na badania nasienia...a ze mam info to w sie w sumie ciesze bo to lepsze jednak niz zycie w nieswiadomosci..tylko mam takie wewnętrzne przekonanie, że ja tego owu to juz poprostu nie mam od poronienia i tak zostanie
Wiem kochanie, ale przeciez 4 cykle temu ty w ciazy bylas...to jest niemozliwe zeby wszystko od tak sie nagle zamknelo....to tak nie ma....to wszystko powoli i stopniowo sie dzieje a nie odrazu i juz nic nie ma...przeciez nadal masz @ jak masz @ to musisz miec owunie musicie 4 dni wystarczy 2/3