Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Oj po prawie 4 latach...to jak moze byc??? I to tylko jedno podejscie mamy...sznsa jest 1/1000000000000000000
po 4 zajebiście długich latach z których przez wiekszosc czasu nie mieliscie pojecia w czym lezy problem..dopiero niedawno wyszło co jest nie tak..ja wiem kochana, ze to strasznie żal tych lat straconych..ale jak miało sie wtedy udac jak chuj zescie wiedzieli i jeszcze to Ty na siebie zwalalas wine jakby ze jest nie tak..i ziólka srółka itd.
KOchanie musi byc dobrze25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:wrrrrrr
po 4 zajebiście długich latach z których przez wiekszosc czasu nie mieliscie pojecia w czym lezy problem..dopiero niedawno wyszło co jest nie tak..ja wiem kochana, ze to strasznie żal tych lat straconych..ale jak miało sie wtedy udac jak chuj zescie wiedzieli i jeszcze to Ty na siebie zwalalas wine jakby ze jest nie tak..i ziólka srółka itd.
KOchanie musi byc dobrze
Taaaaaa....taaaaaa..... -
Nie podoba mi się że plusa Ci Iza zabrali
Nie mierzysz to się wkurzasz a jak mierzysz to jeszcze bardziej bo i tak i tak nic nie wiesz:-(
Asha przestań czytać, przestań bo to nie pomoże w niczym, nic to nie zmieni, nie poprawi, a nerwy też zmniejszają szanseIza75 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:to jesli dobrze rozumiem fenomen lezy w tym, że miala ogolnie niskie temperatury i po owu zaraz kropka?
No, ze niby wogole owu nie miala, tak by z wykresy wynikalo w zasadzie....i zamiast robic testy owu to zrobila ciazowy i kropeczek hahahaIza75 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Nie podoba mi się że plusa Ci Iza zabrali
Nie mierzysz to się wkurzasz a jak mierzysz to jeszcze bardziej bo i tak i tak nic nie wiesz:-(
Asha przestań czytać, przestań bo to nie pomoże w niczym, nic to nie zmieni, nie poprawi, a nerwy też zmniejszają szanse
No no
Ty sie nie rozpedzaj tak z ta temp bo ci skali zabraknie -
Asha wrote:No no
Ty sie nie rozpedzaj tak z ta temp bo ci skali zabraknie -
Asha wrote:Mik??? Gdzie zes polazla????
Asha lubi tę wiadomość