Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:ok. to zaczekaj jescze i siknij, bedziesz miala pamiatke na zas :)i dziecku pokazesz
No to kak bedzie czekac tak dlugo ze bedzie mogla dziecku pokazac to juz nie bedzie musiala sikac hahhadotik, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:ale ten też ci nie wyszedł?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 21:22
Asha, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:ok. to zaczekaj jescze i siknij, bedziesz miala pamiatke na zas :)i dziecku pokazesz
chyba faktycznie kupię zapas na allegro, razem z owulacyjnymi, jakiś super pakiet i będę mogła sikać do woli - do brytfanki, miski, wanny, wszędzieAsha lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
gigsa wrote:Ten mam w domu na specjalną okazję czyli jak naallegrowym zobaczę cień cienia to wtedy zrobię Pretesta
gigsa, Asha lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja tez se kupilam takie lepsze na potwierdzenie - mam nadzieje ze zanim straca ważność to bede mogla je wykorzystac
Asha, pompon lubią tę wiadomość
-
Wpadam i ja na moment bo zmagania z dołem ciag dalszy. Weźcie jakiegoś pozytywnego i mi kopsnijcie, nie bądźcie wiśnie ciekawa jedtem tej temperatury mojej jutro, więc spać idę zaraz.
Amelia Ty to się masz z tymi medycznymi przejściami. Dupiasto jakoś, ale ja tam wyczuwam bobasa w powietrzu i tak A ogólnie to całe stado bobasów. W podróży naliczyłam ze 20 boćków, więc się jakoś podzielimy, na czworaczki dla Ashy sttyknie nawet więc Asha Ty się nie wygłupiaj, zaraz będzie owuka i temperatura skoczy pięknie, aby linijeczke wyżej wznieśc na dłuższ czas
Dotik dziewczyny maja racje, ze pozniej owulka chyba, wiec jest szansa duża ładna
Ściskam was kochane paskudy :*Asha, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
pompon wrote:Wpadam i ja na moment bo zmagania z dołem ciag dalszy. Weźcie jakiegoś pozytywnego i mi kopsnijcie, nie bądźcie wiśnie ciekawa jedtem tej temperatury mojej jutro, więc spać idę zaraz.
Amelia Ty to się masz z tymi medycznymi przejściami. Dupiasto jakoś, ale ja tam wyczuwam bobasa w powietrzu i tak A ogólnie to całe stado bobasów. W podróży naliczyłam ze 20 boćków, więc się jakoś podzielimy, na czworaczki dla Ashy sttyknie nawet więc Asha Ty się nie wygłupiaj, zaraz będzie owuka i temperatura skoczy pięknie, aby linijeczke wyżej wznieśc na dłuższ czas
Dotik dziewczyny maja racje, ze pozniej owulka chyba, wiec jest szansa duża ładna
Ściskam was kochane paskudy :*
ty tu slodzisz bo mialas wczoraj z nami chlac a wolalas film ogladac bobas do 2016 sie znajdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 21:35