Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej laseczki:-) Witam wszystkie w nowym tygodniu choć ja wcale się z niego nie cieszę... Faktycznie jest co nadrabiać, ja właśnie to zrobiłam i uciekam do pracy. Teoretycznie na 8 muszę dojechać a mam 50 km. Niedługo się odezwę...Dobrego dnia
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam baby. Asha, jeszcze spadnie, wiesz może spłata figla i ciut później ewentualnie będzie. Ja sama nie wiem co myśleć o mojej temperaturze, jakiś pokręcony wykres się szykuje chyba. Żałuję teraz, że nie mirzyłam tee kilka dni.
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Dzien dobry....no i po owu
-
Dzieki laski ...wiem ze chcecie mnie pocieszyc, ale szyja sie zamyka, ja nie mam kurna czasu na cykle bezowulacyjne dlatego mnie to wkurwia i tyle...
To przez ten Castagnus pieprzony napewno ..tylko ze musze to wziac zeby te cycki przestaly mnie bolec, i tak zle i tak nie dobrze...szlag by toWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 09:24
-
Asha wrote:Dzieki laski ...wiem ze chcecie mnie pocieszyc, ale szyja sie zamyka, ja nie mam kurna czasu na cykle bezowulacyjne dlatego mnie to wkurwia i tyle...
ehh, no rozumiem ale trzymam kciuki, jeszcze przyjdzie owu!!
i nie gmyraj tej szyjki ciągle palcem, nic dziwnego, że się zamyka jak jej wpychaszjestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Asha wrote:Dzieki laski ...wiem ze chcecie mnie pocieszyc, ale szyja sie zamyka, ja nie mam kurna czasu na cykle bezowulacyjne dlatego mnie to wkurwia i tyle...
Asha lubi tę wiadomość
-
To przez ten Castagnus pieprzony napewno ..tylko ze musze to wziac zeby te cycki przestaly mnie bolec, i tak zle i tak nie dobrze...szlag by to -
nick nieaktualny
-
cymcia wrote:Ashku, ja wiem, że wnerwi Cię to co teraz powiem.... ale to moje ulubione powiedzonko ostatnimi czasy: PIERDOL TO
Oj kochana zeby to bylo takie latwe to by nie bylo problemu, bo nawet inseminacji mi nie zrbia jak tak dalej pojdzie...dlatego sie martwie
Kurwa lata mi lece...poltora roku mi zostaloWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 09:37
-
cymcia wrote:Ashku, ja wiem, że wnerwi Cię to co teraz powiem.... ale to moje ulubione powiedzonko ostatnimi czasy: PIERDOL TO
-
nick nieaktualny