Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:ja juz tez to pierdole. kurwa, koniec pilnowania tego gowna. koniec termometrow, koniec wykresow, koniec nerwow. bede siw byczec jak bede miec ochote, zalewc foremke - jak to moj maz mowi i moze kiedys uformujemy dzidziusia a jak nie to trudno. szlag mnie trafia. co sie kurwa cos uspokoi to za moment szaleje znowu. chyba lepeij nie wiedziec co sie dzieje
Skoro tak ci bedzie lepiej to tak zrob
Ja gdybym nie mierzyla i calej reszty...widzac tylko sluz to prawdopodobnie bym zalozyla ze owu jest i pod koniec miesiaca znowu bym miala nadzieje, ze moze sie udalo, a tak juz teraz wiem...i dzieki temu ze mierze to przynajmniej wiem ze owu nie bylo -
Asha wrote:Skoro tak ci bedzie lepiej to tak zrob
Ja gdybym nie mierzyla i calej reszty...widzac tylko sluz to prawdopodobnie bym zalozyla ze owu jest i pod koniec miesiaca znowu bym miala nadzieje, ze moze sie udalo, a tak juz teraz wiem...i dzieki temu ze mierze to przynajmniej wiem ze owu nie bylo -
nick nieaktualnymoże faktycznie lepiej odpuścić i nie sprawdzać ... wtedy nie ma nadziei , bo nie wiadomo co i kiedy ... może nam taki luz potrzebny ? Tylko jak to zrobic jak sie tak bardzo chce i pragnie dziecka
Z drugiej zaś strony całe nasze życie erotyczne z mężem jest traktowane jako produkcja... nie ma czasu na zabawe na szaleństwo bo jest tylko robienie dziecka...
Ja chyba dam sobie spokój , bo mąż w końcu też nie da rady ciągle być w gotowości i napięciu czy to juz czy nie i na baczność się kochać. Przestalismy się cieszyc seksem tylko robimy to bo no tylko tak mozna spłodzic dziecko smutnegigsa lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Do roboty dzisiaj ide bede musiala sie zbierac niedlugo
-
mik82 wrote:Ale wrócisz tu jeszcze nie? Nie ma dołowania, bo i tak to niczego nie zmieni. Ale wieczorem walniemy piwko na wkurwa, no bo co można więcej? Asha Ty i tak robisz wszystko co w Twojej mocy na te możliwości które masz. Ja mam tylko nadzieję, że możliwie szybko uda Ci się przyjechać do pl i porobić badania to przynajmniej będziesz wiedziała na czym stoisz bo póki co to też tylko Twoje przypuszczenia na podstawie tego jak się obserwujesz
Przyjde przyjde...mus dzisiaj browara wypic
A jak owu nie bedzie to i tak Amelia funduje mi full service wypas badania w plmik82 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:a ja dzisiaj popelnie samobojstwo kurwa dobrze, ze caczelam brac dupka, moze chociaz @ mnie nawiedzi. milego dnia dziewczynki
Asha lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:a ja dzisiaj popelnie samobojstwo kurwa dobrze, ze caczelam brac dupka, moze chociaz @ mnie nawiedzi. milego dnia dziewczynki
Najpierw na browca przyjdziesz wieczorem i kredyt musisz wziac na moje badania i poczekac ze mna na brak mojej owu hahhamik82 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Najpierw na browca przyjdziesz wieczorem i kredyt musisz wziac na moje badania i poczekac ze mna na brak mojej owu hahha
Asha lubi tę wiadomość