X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 21:15

amelia04072006 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olać i tyle ;) daj se spokój dziewczyno ;) szkoda życia na przyglupow ;))

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    dziewczyny, przyszłam się wygadać....... tylko błagam- nie oceniajcie mnie! :D

powiedzcie mi, jak sobie kogoś wybić z głowy? kogoś, kto olewa Cię ciepłym moczem i odzywa się tylko w chwili gdy potrzebuje jakiejś porady zawodowej? Kto na początku był Tobie bliski, zaczęliście się nawet przyjaźnić, a później dupa? coś się wzięło i jebło... Tobie dalej zależy, a tej osobie po prostu nie? Mam kilka takich znajomości i takie odtrącenie czasami boli mniej, a czasami zajebiście mocno.... dzisiaj mam dzień, kiedy boli zajebiście mocno.... :( czuję się jak totalny przygłup, taki piesek, co czeka aż ktoś go podrapie za uszkiem :(
    Ja znam piekny cytat: "Jeśli ktoś nie docenia Twojej obecności, pokaż mu jak to jest bez Ciebie" :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 14:48

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjuszka- jak można pokazać? powiedz powiedz :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ......

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 21:15

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    Katjuszka- jak można pokazać? powiedz powiedz :D
    Poprostu traktuj ich służbowo, oschle nie wylewnie... nie hej tęskniłam... po prostu hej trzeba zrobić to tamto i tyle żadnych spoufalań. nie pisać do nich nie dzwonić... sami przyjdą jak zobaczą że bez ciebie jest źle...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 17:30

gigsa lubi tę wiadomość

• amelia04072006 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 15:29

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    mam prosbe do wszystkich czytajacych : NIE OCENIAC NIKOGO A JAK SIE COS NIE PODOBA TO SIE NIE ODZYWAC.
    Kochana ktoś ci za skórę zalazł???

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 21:16

• mik82 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    dziewczyny, przyszłam się wygadać....... tylko błagam- nie oceniajcie mnie! :D

powiedzcie mi, jak sobie kogoś wybić z głowy? kogoś, kto olewa Cię ciepłym moczem i odzywa się tylko w chwili gdy potrzebuje jakiejś porady zawodowej? Kto na początku był Tobie bliski, zaczęliście się nawet przyjaźnić, a później dupa? coś się wzięło i jebło... Tobie dalej zależy, a tej osobie po prostu nie? Mam kilka takich znajomości i takie odtrącenie czasami boli mniej, a czasami zajebiście mocno.... dzisiaj mam dzień, kiedy boli zajebiście mocno.... :( czuję się jak totalny przygłup, taki piesek, co czeka aż ktoś go podrapie za uszkiem :(
    Jak nie chcesz wybić z głowy to nie wybijesz. Jak wiesz że komuś zależy znacznie mniej niż Tobie (czytaj wcale nie zależy) to odpuść. Wiem, że czasem trudno, ale po co się poniżać? Jeśli ktoś Ciebie nie potrzebuje w swoim życiu to Ty też naucz się żyć bez niego nawet jeśli Ci ciężko i wiele smutku i łez Cię to kosztuje. Szanuj się i nie dawaj się wykorzystywać, bo to będzie Cię kosztowało znacznie więcej smutku niż po prostu brak tej osoby w Twoim życiu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 15:16

cymcia, Katjaa lubią tę wiadomość

wrzesień 2008 - Mikołaj <3
    Starania od 12.2012
    maj 2014 - córeczka 16 tc [*]
    maj 2015 - cb
    grudzień 2016 - cb
    201709292743.png
  • amelia04072006 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie. podobnie jak cymcia nie chce być krytykowana za to jak żyje tulko wysluchana. okazuje sie, ze wszyskie mamy podobne problemy i tak ja nie chce nikogo oceniac, tak nie chcialabym, zeby ktos ocenial mnie. to byla uwaga dla ewentualnych chcacych sie wymądrzać, absolutnie nie do was. kazda wie w jakiej jest sytuacji i wie, ze powinno sie robic, czy postepowac inaczej, ale nie bardzo to robi bo ..... . trzeba pozwolic sie wyplakac i tyle. sorry jesli ktoras obrazilam

mik82, gigsa, Katjaa lubią tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 21:30

• mik82 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smutno jakoś ten tydzień się zaczyna:-(

Starania od 12.2012
    maj 2015 - cb
    grudzień 2016 - cb
    201709292743.png
  • dotik Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mik82 wrote:
    Smutno jakoś ten tydzień się zaczyna:-(

no właśnie... oby to tylko dlatego, że poniedziałek dziś. jutro będzie lepiej!

jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.

• gigsa Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja byłam umówiona do gieni na 14 i nadal siedzę w kolejce i czekam. Zaraz wyjdę z siebie!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 16:37

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    A ja byłam umówiona do gieni na 14 i nadal siedzę w kolejce i czekam. Zaraz wyjdę z siebie!!!!
    Kochana to tam takie tłumy???

• Asha Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    najgorsze właśnie, że z takiej małej przyjaźni zrobiło się nie wiadomo co i ta osoba odzywa się tylko jak coś ode mnie chce.... a przegadaliśm swojego czasu dłuuugieeeee godziny i gdy ja już się przywiązałam i zaczęło mi zależeć na znajomości przyjacielskiej..... no to taka olewka że szok :( czuję się zajebiście wykorzystana....

Podejrzewam ze on dal ci cos...czego w danym momencie nie dal ci malz...zapomnienie...cos nowego...bylo ekstyjucace i nowe...a w domu...ten sam przyjeb...caly czas te same pretensje...te same klotnie..to samo...rutyne...a tam ...nowe...a to co nowe...to i nieznane i ciekawe...i tez nie wiedzialas jak to sie skonczy, ale brnelas bo bylo ciekawsze niz to co bylo w domu...to normalne....potrzebowalas sie oderwac....on cie wykorzystal? Czy ty jego? ( nie mowie o seksie tutaj? Ty go potrzebowalas tak samo jak on ciebie, a moze ty nawet bardziej....czemu sie czujesz wykorzystana? Bo odszedl? ...moze nie chcial zeby to zaszlo za daleko...ale moim zdaniem oboje sie wykorzystaliscie , ale nie mowie tego w zlym znaczeniu i nie osadzam...kazdy czasami potrzebuje sie oderwac i wrocic i spojrzec z boku co do czego wraca.....tesknisz za ta nowoscia? Pewnie tak...ale moze trzeba ta nowosc wlasnie przyniesc do domu zeby nie szukac jej gdzie indziej...moze po to to bylo...moze po to sie skonczylo....zeby zobaczyc czego brakuje w malzenstwie.....moze sie myle...ale tak bylo ze mna :-)

amelia04072006, cymcia lubią tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • mik82 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Podejrzewam ze on dal ci cos...czego w danym momencie nie dal ci malz...zapomnienie...cos nowego...bylo ekstyjucace i nowe...a w domu...ten sam przyjeb...caly czas te same pretensje...te same klotnie..to samo...rutyne...a tam ...nowe...a to co nowe...to i nieznane i ciekawe...i tez nie wiedzialas jak to sie skonczy, ale brnelas bo bylo ciekawsze niz to co bylo w domu...to normalne....potrzebowalas sie oderwac....on cie wykorzystal? Czy ty jego? ( nie mowie o seksie tutaj? Ty go potrzebowalas tak samo jak on ciebie, a moze ty nawet bardziej....czemu sie czujesz wykorzystana? Bo odszedl? ...moze nie chcial zeby to zaszlo za daleko...ale moim zdaniem oboje sie wykorzystaliscie , ale nie mowie tego w zlym znaczeniu i nie osadzam...kazdy czasami potrzebuje sie oderwac i wrocic i spojrzec z boku co do czego wraca.....tesknisz za ta nowoscia? Pewnie tak...ale moze trzeba ta nowosc wlasnie przyniesc do domu zeby nie szukac jej gdzie indziej...moze po to to bylo...moze po to sie skonczylo....zeby zobaczyc czego brakuje w malzenstwie.....moze sie myle...ale tak bylo ze mna :-)
    Ashka kończ te terapie;-)...Po 18-tej jest...piwo pijemy;-)

Starania od 12.2012
    maj 2015 - cb
    grudzień 2016 - cb
    201709292743.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mik82 wrote:
    Ashka kończ te terapie;-)...Po 18-tej jest...piwo pijemy;-)

No juz jestem, czekam na was

• Asha Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie reszta? Sie obija po katach ;-) piwo mi stygnie ;-)

‹‹ 175 176 177 178 179 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ