Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie kochane :*
Mam do Was takie pytanko.. kilka razy dziennie mam takie minutkowe bole.. cos jak na @ taki skurcze..nie wiem jak opisac ale bardzo wtedy boli przez chwile.. to normalne czy raczej cos nie tak? Plamien nie mam..
I wypijcie tam za mnie i moja fasolke -
Rudzia wrote:Witajcie kochane :*
Mam do Was takie pytanko.. kilka razy dziennie mam takie minutkowe bole.. cos jak na @ taki skurcze..nie wiem jak opisac ale bardzo wtedy boli przez chwile.. to normalne czy raczej cos nie tak? Plamien nie mam..
I wypijcie tam za mnie i moja fasolke
A domek fasolka wybudowala juz ? Nie...dopiero fundamenty sa...teraz stawia piewnice...cierpliwosci kobietomik82, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:A domek fasolka wybudowala juz ? Nie...dopiero fundamenty sa...teraz stawia piewnice...cierpliwosci kobieto
Asha ! Jasniej prosze
Mi kolezanka mowila ze tak nie powinno byc..mik82 lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Asha ! Jasniej prosze
Mi kolezanka mowila ze tak nie powinno byc..
Tak..to jak, ze sie macica rozciaga i domek sie dla fasolka buduje ... Jak sie boisz ze cos nie tak do wal kochana do gina, po co masz sie martwicRudzia lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Tak..to jak, ze sie macica rozciaga i domek sie dla fasolka buduje ... Jak sie boisz ze cos nie tak do wal kochana do gina, po co masz sie martwic
Jutro mam wizyte u poloznej to jej sie zapytam co i jak .. a za 10 dni zobacze juz mojego fasolliego ) -
Rudzia wrote:Asha ! Jasniej prosze
Mi kolezanka mowila ze tak nie powinno byc..
Rudzia tak ma być! Macica się rozciąga, bo fasolka musi mieć miejsce do rozpychania się więc może Cię kuć, pobolewać itp. To jest normalne. Jeśli bóle będą silne i długotrwałe to do lekarzaRudzia lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:A co nie podoba mu sie , ze masz kolezanki....zaraz mu do dupy nakopie
-
mik82 wrote:On jest zajebisty facet, ale ma jakąś taką pojebaną akcję, że jak dłużej rozmawiam z kimś przez tel, siedzę na kompie na forum, wchodzę na facebook to mu się załącza takie chcenie ode mnie 1000 rzeczy w tym momencie, a to kolacja razem a to pogadać, a to do sklepu byś kochanie poszła itd. Nakopać to mało, terapia by mu się przydała bo to wkurwiające jest;-)
To dawaj go tu, ja z nim pogadam hahahaha -
mik82 wrote:On jest zajebisty facet, ale ma jakąś taką pojebaną akcję, że jak dłużej rozmawiam z kimś przez tel, siedzę na kompie na forum, wchodzę na facebook to mu się załącza takie chcenie ode mnie 1000 rzeczy w tym momencie, a to kolacja razem a to pogadać, a to do sklepu byś kochanie poszła itd. Nakopać to mało, terapia by mu się przydała bo to wkurwiające jest;-)
a to zazdrośnik jeden!jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.