Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak patrzyłam przed chwilą na Twoje poprzednie wykresy to Ty zawsze miałaś tempke do 36,8 więc luteina nie podniosła Ci jej. Nie wiem.. Może tej lutki faktycznie za mało..gigsa wrote:Wiem, że niskie. Dlatego sprawdzę w ten sposób czy dawka lutki odpowiednia i mimo jej brania czy jest wystarczający progesteron. No i tarczycowe jeszcze i prolaktyna
-
amelia04072006 wrote:Asha test ????.11
Amelia test 20.10
Dotik @ nie przyjdzie 21.10
Mik test 27,10
Gigsa test 27,10
Izunia czekamy na owu
Staraczka test 28,10 @ 28,10 1,11
Sylwia 3.11
Rybka 24.10
bianka
pompon
kluska
shimmer
ruda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 07:05
-
Ale moje tempki nie różnią się od tych z przed brania lutkiSylwia87 wrote:Jak dadzą dupka to nic się nie zmieni, a jak lutke to to dopiero będą wysokie loty

może na mnie nie działa ? Ale przynajmniej plamien nie mam
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no super i do tego 9 zl na godzine!!! pewna pani z miejscowosci niedaleko mnie dziwila sie ze chcialam 8 do niej az 8 a ja zeby do niej dojechac w jedna strone stracilabym10 na biletSylwia87 wrote:Fajnie wyszło Ci z tą pracą

dobra zmykam
Sylwia87 lubi tę wiadomość
-
Wlasnie to napisałamSylwia87 wrote:Jak patrzyłam przed chwilą na Twoje poprzednie wykresy to Ty zawsze miałaś tempke do 36,8 więc luteina nie podniosła Ci jej. Nie wiem.. Może tej lutki faktycznie za mało..

A jak Ty oglądasz te wykresy ? Ja Wasze tylko bieżące mogę zobaczyć
Sylwia87, rybka lubią tę wiadomość
-
Sylwia87 wrote:Jak patrzyłam przed chwilą na Twoje poprzednie wykresy to Ty zawsze miałaś tempke do 36,8 więc luteina nie podniosła Ci jej. Nie wiem.. Może tej lutki faktycznie za mało..
A moze jej wogole nie trzeba bo to nie plamienia sa
Sylwia87, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygigsa wrote:Wlasnie to napisałam

A jak Ty oglądasz te wykresy ? Ja Wasze tylko bieżące mogę zobaczyć
No jak masz wykres to po lewej stronie zaraz przed wykresem masz strzałkę taką sporą i klikasz w nią i masz poprzednie wykresy
Asha lubi tę wiadomość
-
to tylko alko wczorajsze:-)jadę...Asha wrote:Daj znac po wizycie
ale moze proge nie jest wcale taki do dupy jakby sie wydawalo 
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrybka wrote:bo juz od paru dni mam swoje ciagniecia malpowe bole brzucha okresowe a tempka zawsze robi mnie w balona
Mówisz? No wiesz.. ja znam kilka takich przypadków, że same objawy małpowe a małpy jak nie było tak nie ma
Np moja siostra. Miała bóle brzucha małpowe, a małpa nie przylazła za to na teście 2 kreski zobaczyła
Asha, rybka lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:no super i do tego 9 zl na godzine!!! pewna pani z miejscowosci niedaleko mnie dziwila sie ze chcialam 8 do niej az 8 a ja zeby do niej dojechac w jedna strone stracilabym10 na bilet
dobra zmykam 
No juz ze dwa razy poszlas hahahaha swojskie dziewcze hahahaha
rybka lubi tę wiadomość
-
Bo mi może dupka trzeba. Tylko nikt mi dać nie chceAsha wrote:A moze jej wogole nie trzeba bo to nie plamienia sa

teraz będę miała wyniki to pójdę z nimi 18.11 do gina i zobaczę co on na to
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH