Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygigsa wrote:Wiem, że niskie. Dlatego sprawdzę w ten sposób czy dawka lutki odpowiednia i mimo jej brania czy jest wystarczający progesteron. No i tarczycowe jeszcze i prolaktyna
-
amelia04072006 wrote:Asha test ????.11
Amelia test 20.10
Dotik @ nie przyjdzie 21.10
Mik test 27,10
Gigsa test 27,10
Izunia czekamy na owu
Staraczka test 28,10 @ 28,10 1,11
Sylwia 3.11
Rybka 24.10
bianka
pompon
kluska
shimmer
ruda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 07:05
-
Sylwia87 wrote:Jak dadzą dupka to nic się nie zmieni, a jak lutke to to dopiero będą wysokie loty
może na mnie nie działa ? Ale przynajmniej plamien nie mam
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylwia87 wrote:Fajnie wyszło Ci z tą pracą
dobra zmykam
Sylwia87 lubi tę wiadomość
-
Sylwia87 wrote:Jak patrzyłam przed chwilą na Twoje poprzednie wykresy to Ty zawsze miałaś tempke do 36,8 więc luteina nie podniosła Ci jej. Nie wiem.. Może tej lutki faktycznie za mało..
A jak Ty oglądasz te wykresy ? Ja Wasze tylko bieżące mogę zobaczyćSylwia87, rybka lubią tę wiadomość
-
Sylwia87 wrote:Jak patrzyłam przed chwilą na Twoje poprzednie wykresy to Ty zawsze miałaś tempke do 36,8 więc luteina nie podniosła Ci jej. Nie wiem.. Może tej lutki faktycznie za mało..
A moze jej wogole nie trzeba bo to nie plamienia saSylwia87, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygigsa wrote:Wlasnie to napisałam
A jak Ty oglądasz te wykresy ? Ja Wasze tylko bieżące mogę zobaczyć
No jak masz wykres to po lewej stronie zaraz przed wykresem masz strzałkę taką sporą i klikasz w nią i masz poprzednie wykresyAsha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Daj znac po wizycie
ale moze proge nie jest wcale taki do dupy jakby sie wydawalo
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrybka wrote:bo juz od paru dni mam swoje ciagniecia malpowe bole brzucha okresowe a tempka zawsze robi mnie w balona
Mówisz? No wiesz.. ja znam kilka takich przypadków, że same objawy małpowe a małpy jak nie było tak nie maNp moja siostra. Miała bóle brzucha małpowe, a małpa nie przylazła za to na teście 2 kreski zobaczyła
Asha, rybka lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:no super i do tego 9 zl na godzine!!! pewna pani z miejscowosci niedaleko mnie dziwila sie ze chcialam 8 do niej az 8 a ja zeby do niej dojechac w jedna strone stracilabym10 na bilet
dobra zmykam
No juz ze dwa razy poszlas hahahaha swojskie dziewcze hahahaharybka lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:A moze jej wogole nie trzeba bo to nie plamienia sa
teraz będę miała wyniki to pójdę z nimi 18.11 do gina i zobaczę co on na to