Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
hej.ja narazie na chwilunie bo zaraz syna musze wyprawic do szkoly dzis tez czasem niestety niebede grzeszyc bo potem mam isc na marszobieg z kolezanka popoludniu na rozaniec a ba pochwale sie od srody niebede zagladac na dluzej od rana bo mam prace
bede opiekunka u siebie w domu dziecko 15 miesieczne super troche grosza wpadnie juz niebede prosila sie meza o pare groszy
wpadne jak wroce
Asha, Sylwia87, gigsa lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:hej.ja narazie na chwilunie bo zaraz syna musze wyprawic do szkoly dzis tez czasem niestety niebede grzeszyc bo potem mam isc na marszobieg z kolezanka popoludniu na rozaniec a ba pochwale sie od srody niebede zagladac na dluzej od rana bo mam prace
bede opiekunka u siebie w domu dziecko 15 miesieczne super troche grosza wpadnie juz niebede prosila sie meza o pare groszy
wpadne jak wroce
Kiedy testujesz? Bo na liste musrybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrybka wrote:hej.ja narazie na chwilunie bo zaraz syna musze wyprawic do szkoly dzis tez czasem niestety niebede grzeszyc bo potem mam isc na marszobieg z kolezanka popoludniu na rozaniec a ba pochwale sie od srody niebede zagladac na dluzej od rana bo mam prace
wpadne jak wroce
Fajnie wyszło Ci z tą pracąrybka lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:hej.ja narazie na chwilunie bo zaraz syna musze wyprawic do szkoly dzis tez czasem niestety niebede grzeszyc bo potem mam isc na marszobieg z kolezanka popoludniu na rozaniec a ba pochwale sie od srody niebede zagladac na dluzej od rana bo mam prace
wpadne jak wroce
Wcale mnie nie cieszy ze nie bedziesz zagladac, bo jeszcze nie zaczelas -
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Pewnie...i dalej pojdzie spac
Asha mimo wszystko tulam mocno. Ale jest też pocieszenie, że z każdym dniem bliżej do ivf
U mnie tempka w dół. Czyli owu jeśli była to 11 dnia cyklu, bo na 7 dpo zawsze mi tempka spadała i teraz też. Czyli jutro na badaniajuż doczekać się nie mogę
Asha, Sylwia87, mik82 lubią tę wiadomość
-
gigsa wrote:Tempka, wpisać, siknac i spać, ale musiałam zobaczyć jak tam testy.
Asha mimo wszystko tulam mocno. Ale jest też pocieszenie, że z każdym dniem bliżej do ivf
U mnie tempka w dół. Czyli owu jeśli była to 11 dnia cyklu, bo na 7 dpo zawsze mi tempka spadała i teraz też. Czyli jutro na badaniajuż doczekać się nie mogę
Trzymam kciuki zeby wyszly dobrze....trzeba nam dobrych wiesciSylwia87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnygigsa wrote:Tempka, wpisać, siknac i spać, ale musiałam zobaczyć jak tam testy.
No powiem Ci, że mimo lutki to tempki raczej niskie.. Ale jutro się wyjaśni -
nick nieaktualny
-
Wiem, że niskie. Dlatego sprawdzę w ten sposób czy dawka lutki odpowiednia i mimo jej brania czy jest wystarczający progesteron. No i tarczycowe jeszcze i prolaktyna