Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
pozbijalismy sie ze braata młodego bo właczyli maly pokaz slajdow z konkursow

musiał sie wystylizowac na kobiete i tanczyli z drugim gosciem
jego tekst zeby tylko to nie ttrafilo na FB bo mi w Holandii w pracy niedadza zyc
-
Ania_84 wrote:pozbijalismy sie ze braata młodego bo właczyli maly pokaz slajdow z konkursow

musiał sie wystylizowac na kobiete i tanczyli z drugim gosciem
jego tekst zeby tylko to nie ttrafilo na FB bo mi w Holandii w pracy niedadza zyc
No to jakby cos szural to macie na niego haka
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
kupil w czwartek i co ma wolny caas.. tosiedzi .. ile mozna .. wkurwie sie to jutro wylacze pradAsha wrote:A co potrzebny ci jest? Ty tez jestes zajeta

chce cos obejrzec i sie nei da bo gra ;/
a dwa mam jakiegos dolka i chcialabymz nim posiedziec oberzec cos.. a ten kurwa siedzi ;/ -
Ania_84 wrote:kupil w czwartek i co ma wolny caas.. tosiedzi .. ile mozna .. wkurwie sie to jutro wylacze prad
chce cos obejrzec i sie nei da bo gra ;/
a dwa mam jakiegos dolka i chcialabymz nim posiedziec oberzec cos.. a ten kurwa siedzi ;/
Jakiego dolka znowu
-
A ja nadal na starego czakam
....nie to zebym spac nie moegla isc czy cos, bo moge tyle, ze on przyjdzie i mnie obudzi
no to bez sensu....
zaraz ma skonczyc 
Amelia trzymam kciuki za ciebie...siostro ty moja
niech tobie sie uda 
Dotik to samo u ciebie...jeszcze nie pora na ta cholerna @ fasoleczka najsamwpierw
A ja sobie sikne jutro i znowu zobacze to co zawsze
.....oj ide bo kurwa sie porycze zaraz 
Trzymajcie sie....spijcie kochane cudnie
kocham was wszystkie
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:A ja nadal na starego czakam
....nie to zebym spac nie moegla isc czy cos, bo moge tyle, ze on przyjdzie i mnie obudzi
no to bez sensu....
zaraz ma skonczyc 
Amelia trzymam kciuki za ciebie...siostro ty moja
niech tobie sie uda 
Dotik to samo u ciebie...jeszcze nie pora na ta cholerna @ fasoleczka najsamwpierw
A ja sobie sikne jutro i znowu zobacze to co zawsze
.....oj ide bo kurwa sie porycze zaraz 
Trzymajcie sie....spijcie kochane cudnie
kocham was wszystkie 
Kochana nasza
nie smuć się :-* trzymam kciuki i za twoj pozytywny wynik tak bardzo bym tego chciała no!!! Musi się udać . Nie może być ciągle źle ... Ty również śpij dobrze słońce i do rana :-* :-* I ani mi się waż płakać :-*
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczynk...ja oczywiscie juz na nogach
z kawka 
Temp juz spada wiec juz wiadomo w ktora strone idziemy
i prosze nie piszcie mi o nadzieji jeszcze bo jak w zegarku idzie @ test tez wiadomo jak wyszedl ....ale to juz stardand wiec nie ma co smutac
tylko tak jakosc ....chujowo i tyle
ile razy by nie bylo to chujowo i nie to ze nadzieje mialam bo nie mialam....tylko poprostu...juz mi sie nie chce ....ani tego nowego cyklu....ani niczego....bo dla mnie to zadna nowa kurwa szansa 
Czekam na was
w miedzyczasie ide poczytac o ivf i epilepsji
amelia04072006 lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH