Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
pozbijalismy sie ze braata młodego bo właczyli maly pokaz slajdow z konkursow
musiał sie wystylizowac na kobiete i tanczyli z drugim gosciem
jego tekst zeby tylko to nie ttrafilo na FB bo mi w Holandii w pracy niedadza zyc -
Ania_84 wrote:pozbijalismy sie ze braata młodego bo właczyli maly pokaz slajdow z konkursow
musiał sie wystylizowac na kobiete i tanczyli z drugim gosciem
jego tekst zeby tylko to nie ttrafilo na FB bo mi w Holandii w pracy niedadza zyc
No to jakby cos szural to macie na niego hakaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:A co potrzebny ci jest? Ty tez jestes zajeta
chce cos obejrzec i sie nei da bo gra ;/
a dwa mam jakiegos dolka i chcialabymz nim posiedziec oberzec cos.. a ten kurwa siedzi ;/ -
Ania_84 wrote:kupil w czwartek i co ma wolny caas.. tosiedzi .. ile mozna .. wkurwie sie to jutro wylacze prad
chce cos obejrzec i sie nei da bo gra ;/
a dwa mam jakiegos dolka i chcialabymz nim posiedziec oberzec cos.. a ten kurwa siedzi ;/
Jakiego dolka znowu -
A ja nadal na starego czakam
....nie to zebym spac nie moegla isc czy cos, bo moge tyle, ze on przyjdzie i mnie obudzi
no to bez sensu....
zaraz ma skonczyc
Amelia trzymam kciuki za ciebie...siostro ty mojaniech tobie sie uda
Dotik to samo u ciebie...jeszcze nie pora na ta cholerna @ fasoleczka najsamwpierw
A ja sobie sikne jutro i znowu zobacze to co zawsze.....oj ide bo kurwa sie porycze zaraz
Trzymajcie sie....spijcie kochane cudniekocham was wszystkie
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:A ja nadal na starego czakam
....nie to zebym spac nie moegla isc czy cos, bo moge tyle, ze on przyjdzie i mnie obudzi
no to bez sensu....
zaraz ma skonczyc
Amelia trzymam kciuki za ciebie...siostro ty mojaniech tobie sie uda
Dotik to samo u ciebie...jeszcze nie pora na ta cholerna @ fasoleczka najsamwpierw
A ja sobie sikne jutro i znowu zobacze to co zawsze.....oj ide bo kurwa sie porycze zaraz
Trzymajcie sie....spijcie kochane cudniekocham was wszystkie
Kochana naszanie smuć się :-* trzymam kciuki i za twoj pozytywny wynik tak bardzo bym tego chciała no!!! Musi się udać . Nie może być ciągle źle ... Ty również śpij dobrze słońce i do rana :-* :-* I ani mi się waż płakać :-*
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczynk...ja oczywiscie juz na nogach
z kawka
Temp juz spada wiec juz wiadomo w ktora strone idziemyi prosze nie piszcie mi o nadzieji jeszcze bo jak w zegarku idzie @ test tez wiadomo jak wyszedl ....ale to juz stardand wiec nie ma co smutac
tylko tak jakosc ....chujowo i tyle
ile razy by nie bylo to chujowo i nie to ze nadzieje mialam bo nie mialam....tylko poprostu...juz mi sie nie chce ....ani tego nowego cyklu....ani niczego....bo dla mnie to zadna nowa kurwa szansa
Czekam na wasw miedzyczasie ide poczytac o ivf i epilepsji
amelia04072006 lubi tę wiadomość