Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:łooooo laski powiedzcie dotik zeby szla na bete
pójdę jak będę w ciąży
teraz poproszę o przepis jak w tej ciąży się znaleźć. co bralas z czym bralas, co robiłaś czego nie robiłaś. jak często w jakiej pozycji, itede itepe. bo ja w następnym cyklu muszę być w ciąży! aa i donga masz mi wysłaćAsha, amelia04072006 lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
mik82 wrote:też bym się bała, ale się nie okaże...allegrowe nie kłamią, wychodzą wcześnie a i tak zawsze mają bladą kreskę więc zrób betę bo ona wcale taka niska nie będzie
. mam zaciemnienie umyslu
zreszta zle sie czuje i nie wiem czy sama dalabym rade jechac
-
dotik wrote:pójdę jak będę w ciąży
teraz poproszę o przepis jak w tej ciąży się znaleźć. co bralas z czym bralas, co robiłaś czego nie robiłaś. jak często w jakiej pozycji, itede itepe. bo ja w następnym cyklu muszę być w ciąży! aa i donga masz mi wysłać
O to to tomik82 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:wiem, ale mi sie nie chec
. mam zaciemnienie umyslu
zreszta zle sie czuje i nie wiem czy sama dalabym rade jechac
dotik, Asha, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:dobra ide po te kawe
wezcie za duzo nie piszcieamelia04072006, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:chyba Cię zawiozę....a gdzie Ty masz chłopa swojego? znów w delegacji?
no ja też się zaraz zdenerwuję, zwolnie z pracy, wsiade w samochód i pojadęgdzie Amelia mieszka?
mik82 lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualnydotik wrote:pójdę jak będę w ciąży
teraz poproszę o przepis jak w tej ciąży się znaleźć. co bralas z czym bralas, co robiłaś czego nie robiłaś. jak często w jakiej pozycji, itede itepe. bo ja w następnym cyklu muszę być w ciąży! aa i donga masz mi wysłać
to ja tez przepis poprosze -
dotik wrote:pójdę jak będę w ciąży
bralam donga 2x2 tab. przez 4 dni
bralam acard b6 i inifolicdotik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny