Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia87 wrote:A staremu powiedziałaś? Jak zareagował?
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:moje dziecko powiedzialo bo ja bylam u endo i kiedy sie spytalam jak zareagowal to odpowiedziala ze mial glupia mine i nie byl zadowolony. stwierdzila ze jest glupi bo sie nigdy z nami nie cieszy- cytat doslowny
..prosto powiedziane a jak dosadnie
..przykre to ale trudno, rodzinie nie dogodzisz
amelia04072006, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:moje dziecko powiedzialo bo ja bylam u endo i kiedy sie spytalam jak zareagowal to odpowiedziala ze mial glupia mine i nie byl zadowolony. stwierdzila ze jest glupi bo sie nigdy z nami nie cieszy- cytat doslowny
Kurwa... On chyba na prawde nie wie jak się dzieci robi.. i pewnie myślał, że i tak z tego seksu nic nie będzie... Sorry Amelia.. A tej Twojej Małej mi szkoda, bo musi na to wszystko patrzeć -
Sylwia87 wrote:No to endo sobie pomyślał o Twoim bracholku...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylwia87 wrote:Kurwa... On chyba na prawde nie wie jak się dzieci robi.. i pewnie myślał, że i tak z tego seksu nic nie będzie... Sorry Amelia.. A tej Twojej Małej mi szkoda, bo musi na to wszystko patrzeć
musze kogos uswiadomic a jak nie podziala to bedzie kara
okazuje sie dziecko 8 letnie wiecej rozumie niz kretyn - dorosly kretyn -
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:no wlasnie endo zrobil glupia mine i spojrzał sie na niego jak na nienormalnego. pewno se pomysla odpowiednio. brachol se wyrobil odpowiednia opinie. endo mi gratuluje a tamten krytykuje . musze mu glupoty pogratulowac
No chyba powinnaśKretyn i tyle.. Sorry..
amelia04072006 lubi tę wiadomość