Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylwia87 wrote:Ale i tak najważniejsze, że ciąża jest i Ty się cieszysz i Mała Amelia się cieszy
I my się cieszymy
ci co chcialam zeby sie cieszyli sie ciesza wiec jest gites
Sylwia87, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW niedziele byliśmy u teściów i zaczął się przez przypadek temat "dziecko" i teściowa wypaliła z tekstem, że my powinniśmy mieć już małe biegające, bo 2 lata po ślubie jesteśmy.. Mojemu chyba głupio się zrobiło, bo jakiś czas temu rozmawialiśmy na ten temat i przyznał mi racje, że za długo ON zwlekał.. Ja chciałam od początku..
-
Cwalinka wrote:ja chce cala
a jestem na diecie i nie mam czekolady przy sobie
to skoroś na diecie, to buty do biegania na nogi, biegiem do sklepu po czekoladę, potem do domu biegiem i możesz zjeść całągigsa, Sylwia87, amelia04072006 lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dotik wrote:tak, testa
możesz też jeszcze jakaś inną wstawić jak chcesz
testa wstawie pozniejdotik, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Sylwia87 wrote:W niedziele byliśmy u teściów i zaczął się przez przypadek temat "dziecko" i teściowa wypaliła z tekstem, że my powinniśmy mieć już małe biegające, bo 2 lata po ślubie jesteśmy.. Mojemu chyba głupio się zrobiło, bo jakiś czas temu rozmawialiśmy na ten temat i przyznał mi racje, że za długo ON zwlekał.. Ja chciałam od początku..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylwia87 wrote:W niedziele byliśmy u teściów i zaczął się przez przypadek temat "dziecko" i teściowa wypaliła z tekstem, że my powinniśmy mieć już małe biegające, bo 2 lata po ślubie jesteśmy.. Mojemu chyba głupio się zrobiło, bo jakiś czas temu rozmawialiśmy na ten temat i przyznał mi racje, że za długo ON zwlekał.. Ja chciałam od początku..
olej rodzinę, zawsze takie gadki będą. a tłumaczyć wszystkim, że to nie takie proste nie ma sensu. ja już udaję, że nie słyszę tematuSylwia87 lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Sylwia87 wrote:Idź do gina, bo chyba nie można lutki przerywać?
-
Sylwia87 wrote:Amelia a jakieś zmiany w swoim ciele zauważyłaś? Jakieś objawy?
Sylwia87, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny