Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:zadnych zylek na cyckach, zadnych swedzoacych sutkow, zadnego paska od pepka w dol. nic czegio sie zawsze szuka. szyjka mnie zastanowila ino
Sylwia87, amelia04072006, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:zadnych zylek na cyckach, zadnych swedzoacych sutkow, zadnego paska od pepka w dol. nic czegio sie zawsze szuka. szyjka mnie zastanowila ino
Bo była nisko i miękka, co nie? Ja jak zobaczyłam Twoją szyje to wiedziałam, że coś jest na rzeczyamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnygigsa wrote:zajebiste pytania rodzinki
pamietam jak kiedys jeden tekst mnie rozwalil, nie dotyczyl bezposrednio mnie, ale przy nas byl mowiony, meza brat z zona starali sie o dziecko niestety kazda ciaza konczyla sie poronieniem w koncu sie rozeszli, brat meza znalazl sobie nowa partnerke i ta w towarzystwie walnela tekstem " a co za problem dziecko sobie zrobic" nie ma to jak wyczucie sytuacji i taktuSylwia87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylwia87 wrote:A tak a propos karmelowej.. Jadłyście już tą nową całą karmelową z wedla, chyba?
-
nick nieaktualny
-
Sylwia87 wrote:W niedziele byliśmy u teściów i zaczął się przez przypadek temat "dziecko" i teściowa wypaliła z tekstem, że my powinniśmy mieć już małe biegające, bo 2 lata po ślubie jesteśmy.. Mojemu chyba głupio się zrobiło, bo jakiś czas temu rozmawialiśmy na ten temat i przyznał mi racje, że za długo ON zwlekał.. Ja chciałam od początku..
zyjcie terazniejsza chwila. reszte olej -
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:tez nie lubie takich tekstow
pamietam jak kiedys jeden tekst mnie rozwalil, nie dotyczyl bezposrednio mnie, ale przy nas byl mowiony, meza brat z zona starali sie o dziecko niestety kazda ciaza konczyla sie poronieniem w koncu sie rozeszli, brat meza znalazl sobie nowa partnerke i ta w towarzystwie walnela tekstem " a co za problem dziecko sobie zrobic" nie ma to jak wyczucie sytuacji i taktu
U mnie zawsze pytają czy już dziecko w drodze lub żebyśmy nie czekali tylko dziecko robili, albo czy juz jestem w ciąży .... -
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:nie ma co wracac do tego co bylo bo tylko nerwa bedziesz miec.
zyjcie terazniejsza chwila. reszte olej
Nie no nerwa miałam jak nie chciał się starać, a jak przyznał mi racje, że mogliśmy wcześniej, bo to nie takie łatwe to śmiać mi się z Niego chciało, bo mówiłam Mu -
nick nieaktualny
-
Sylwia87 wrote:Tak? Ja gdzieś czytałam, że nie można... Nie wiem..
-
dotik wrote:a co z szyją?
dotik, gigsa lubią tę wiadomość