Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylwia87 wrote:Bo była nisko i miękka, co nie? Ja jak zobaczyłam Twoją szyje to wiedziałam, że coś jest na rzeczy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:tez nie lubie takich tekstow
pamietam jak kiedys jeden tekst mnie rozwalil, nie dotyczyl bezposrednio mnie, ale przy nas byl mowiony, meza brat z zona starali sie o dziecko niestety kazda ciaza konczyla sie poronieniem w koncu sie rozeszli, brat meza znalazl sobie nowa partnerke i ta w towarzystwie walnela tekstem " a co za problem dziecko sobie zrobic" nie ma to jak wyczucie sytuacji i taktu -
nick nieaktualny
-
dotik wrote:no nie jest zła, ale mi też ekstazy w ustach nie zrobiła. kup, zjedz to bedziesz wiedzieć
No może za ta z rodzynkami podziekuję, bo rodzynek nie lubię
dotik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:jak dla mnie pokazalo obornianą kulture
ostatnio zauwayzlam ze coraz wiecej par ma problemy z ciazami
moj brat ma jedna coreczke chcieli drugie i co sie okazalo ze po czyszczeniu po pierwszym porodzie tak wyczyscili bratowa ze ma pelnozrostow w maciny ze miejsca na dziecko brak, plodni oboje a dziecko nie mogli miec, poszli w surogacje i maja teraz pieknych chlopcow -
gigsa wrote:wedla ogólnie nie lubię, ale za to milka w każdej postaci
No może za ta z rodzynkami podziekuję, bo rodzynek nie lubię
no ja milkę też lubię. ale z czekolad to chyba najbardziej biała. a już naj biała z całymi orzechamigigsa, Sylwia87 lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:powinno sie odstawic . ale duzo decyduje twoja historia i to gin powinien zadecydowac czy brac dalej czy nie
Teraz rozumiemAmelia pytanie: W 7 dpo mam zrobić progesteron, prolaktyne i tsh, coś jeszcze?
Katjaa lubi tę wiadomość