Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:mam dola bo banka mydlana pękła a tym samym 2 miesiace nadzieji
-
Asha wrote:Ja bym nie marudzila kochana ja bym rozkurwila ten sklep ze by tylko lada zostala, tak bym sie wkurwila i wogole na meza chyba bym zwalila bo na kogos mus zwalic i na was tez, a wogole na Ashe tez bym ryja darla bo mi szukala owu przez ostatnie 2 tygodnie jak popierdolona jakas...
Asha lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:akurat ty winna jestes najmniej. tobie moglam powiedziec co mnie boli i czego sie boje. gdybym te same teksty zucila mojej rodzinie to by mnie wysmiali. przyklad? weszlam z moim bratem do gabinetu endo on mial wizyte ja skorzystałam). ,owie lekarzowi jak sie sprawy maja a on na mnie duuuze oczy, ja mu mowie ze musze cos na wywolanie i ze bezowulacyjne a on na to czy chce dzieci miec. ja sie nie zdarzylam jeszcze odezwac a moj brat krzyczy - nigdy w zyciu . sory za bledy[/
Wspolczuje na zdjeciu i to po zewnetrznej zeby mozna bylo wyciacamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:akurat ty winna jestes najmniej. tobie moglam powiedziec co mnie boli i czego sie boje. gdybym te same teksty zucila mojej rodzinie to by mnie wysmiali. przyklad? weszlam z moim bratem do gabinetu endo on mial wizyte ja skorzystałam). ,owie lekarzowi jak sie sprawy maja a on na mnie duuuze oczy, ja mu mowie ze musze cos na wywolanie i ze bezowulacyjne a on na to czy chce dzieci miec. ja sie nie zdarzylam jeszcze odezwac a moj brat krzyczy - nigdy w zyciu . sory za bledy
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:akurat ty winna jestes najmniej. tobie moglam powiedziec co mnie boli i czego sie boje. gdybym te same teksty zucila mojej rodzinie to by mnie wysmiali. przyklad? weszlam z moim bratem do gabinetu endo on mial wizyte ja skorzystałam). ,owie lekarzowi jak sie sprawy maja a on na mnie duuuze oczy, ja mu mowie ze musze cos na wywolanie i ze bezowulacyjne a on na to czy chce dzieci miec. ja sie nie zdarzylam jeszcze odezwac a moj brat krzyczy - nigdy w zyciu . sory za bledy
Lajka dalam , za pierwsz czesc...za druga bym nakopala do dupy co niektorym, ale to jak przyjade cie odwiedzic to nadrobimy ten tematamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
To coś takiego w działaniu jak dupek, czyli bierze się po owu żeby pomóc zarodkowi się zagnieździć. To coś w rodzaju progesteronu
-
amelia04072006 wrote:tak , ale ja bym chciala juuuuzzzzz . a tu cholera zanim mi sie to gowno skonczy a po tem 22 wrzesnia dopiero wizyta. dluuuugo bardzo
Nie tak dlugo, za miesiac prawie...za jakies poltora powinna byc @ moze wczesniej nawet...potem 2 tygodnie do owu i akurat -
gigsa wrote:To coś takiego w działaniu jak dupek, czyli bierze się po owu żeby pomóc zarodkowi się zagnieździć. To coś w rodzaju progesteronu
-
amelia04072006 wrote:to dobrze ci dala. ja tez mam brac po owulce od 16 do 25 dc, ale poniewaz nie wiadomo kiedy mam owulke bede brala od 3 wyzszej temperatury i dzieki temu nie bede miala @ co 3 msc. ty tez tak bierz jak wyskoczy ci bezowulacyjny to szybciej ci sie skonczy jak zaciazysz to lepiej sie zagniezdzi
Czyli kiedy teoretycznie mialabys teraz miec @?