Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Medroksyprogesteron (czyli Provera) Syntetyczna pochodna progesteronu o przedłużonym działaniu, silniejsza od niego w działaniu progestagennym i hamującym owulację, pozbawiona działania androgennego i estrogennego.
Wskazania: Czynnościowe krwawienia z macicy spowodowane zburzeniami hormonalnymi, wtórny brak miesiączki, endometrioza łagodna do umiarkowanej, przeciwdziałanie rozrostowi endometrium u kobiet przyjmujących estrogeny. Antykoncepcja hormonalna.jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
dotik wrote:Medroksyprogesteron (czyli Provera) Syntetyczna pochodna progesteronu o przedłużonym działaniu, silniejsza od niego w działaniu progestagennym i hamującym owulację, pozbawiona działania androgennego i estrogennego.
Wskazania: Czynnościowe krwawienia z macicy spowodowane zburzeniami hormonalnymi, wtórny brak miesiączki, endometrioza łagodna do umiarkowanej, przeciwdziałanie rozrostowi endometrium u kobiet przyjmujących estrogeny. Antykoncepcja hormonalna.mik82 lubi tę wiadomość
-
Amelia z tym długim cyklem może nie będzie tak źle...ja odstawiłam dupka i po 3 dniach dostałam @ Tyle to jest max w jakim powinna przyjść po dupku ale jak czytałam na forum to laski max do 7 dni po odstawieniu dostawały @
Asha lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:kurwa wiedzialam ze to antyk jest. kurwa gigsa chce dziecko a ta franca ja faszeruje takim smieciem
tylko to też zależy od dawkowania - bo przy antykoncepcji dużo większe dawki(i to jeszcze domięśniowo), ale tak czy siak, zastosowanie bardziej przy wtórnym braku miesiączki i krwawieniach macicznych i endometriozie...jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
mik82 wrote:Amelia z tym długim cyklem może nie będzie tak źle...ja odstawiłam dupka i po 3 dniach dostałam @ Tyle to jest max w jakim powinna przyjść po dupku ale jak czytałam na forum to laski max do 7 dni po odstawieniu dostawały @
-
mik82 wrote:Amelia z tym długim cyklem może nie będzie tak źle...ja odstawiłam dupka i po 3 dniach dostałam @ Tyle to jest max w jakim powinna przyjść po dupku ale jak czytałam na forum to laski max do 7 dni po odstawieniu dostawały @
Zajebiscie ...to 2 tygodnie gora i jest nowy cykl...yes!!!!!