Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurwa wpisałam ból miesiączkowy i dwa punkty dostałam...co za zjebany system no ...i już mnie wkurwił i pewno jak zaznaczę nerwowość to jeszcze mi kolejne dwa dowali żeby mnie wkurwić jeszcze mocniej
jadę do swojego burdelu...
Asha, Iza75, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:No i testowalam, ale zapomnialam zobaczyc bo pewnie negatyw..w kiblu zostalo hahaha wiec pewnie i tak nie wazny hahahah bo juz ponad godzine tam lezy chyba hahahah
Iza75, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymik82 wrote:Kurwa wpisałam ból miesiączkowy i dwa punkty dostałam...co za zjebany system no ...i już mnie wkurwił i pewno jak zaznaczę nerwowość to jeszcze mi kolejne dwa dowali żeby mnie wkurwić jeszcze mocniej
Tulam :*mik82 lubi tę wiadomość
-
a wiecie..wkurwa wczoraj złapałam, chociaż potem zapomniałam ale mi się przypomniało teraz
...gadałam z moja przyjaciólka...hmmm chyba musze to zweryfikować...i jej mówie, że ze starym to tak ostatnio mamy różnie, kłócimy się z deka przez te jebane starania...ona ze wyjdzie w końcu..ja jej o tych wynikach, ze może już nie wyjdzie (cicho Asha!
)..o ona do mnie..no i co z tego? a czym ty się przejmujesz? no jak nie wyjdzie to nie wyjdzie..na luzaku podejdz...taaaa..szybko skonczyłysmy ta rozmowe...
-
mik82 wrote:Kurwa wpisałam ból miesiączkowy i dwa punkty dostałam...co za zjebany system no ...i już mnie wkurwił i pewno jak zaznaczę nerwowość to jeszcze mi kolejne dwa dowali żeby mnie wkurwić jeszcze mocniej
Hahahahahahmik82 lubi tę wiadomość