Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza75 wrote:a wiecie..wkurwa wczoraj złapałam, chociaż potem zapomniałam ale mi się przypomniało teraz
...gadałam z moja przyjaciólka...hmmm chyba musze to zweryfikować...i jej mówie, że ze starym to tak ostatnio mamy różnie, kłócimy się z deka przez te jebane starania...ona ze wyjdzie w końcu..ja jej o tych wynikach, ze może już nie wyjdzie (cicho Asha!
)..o ona do mnie..no i co z tego? a czym ty się przejmujesz? no jak nie wyjdzie to nie wyjdzie..na luzaku podejdz...taaaa..szybko skonczyłysmy ta rozmowe...
Iza75 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:a wiecie..wkurwa wczoraj złapałam, chociaż potem zapomniałam ale mi się przypomniało teraz
...gadałam z moja przyjaciólka...hmmm chyba musze to zweryfikować...i jej mówie, że ze starym to tak ostatnio mamy różnie, kłócimy się z deka przez te jebane starania...ona ze wyjdzie w końcu..ja jej o tych wynikach, ze może już nie wyjdzie (cicho Asha!
)..o ona do mnie..no i co z tego? a czym ty się przejmujesz? no jak nie wyjdzie to nie wyjdzie..na luzaku podejdz...taaaa..szybko skonczyłysmy ta rozmowe...
Hahahaha jak ze slepym o kolorach...rozumiem ze ona nie ma dzieci i nie zamierza -
nick nieaktualnyIza75 wrote:a wiecie..wkurwa wczoraj złapałam, chociaż potem zapomniałam ale mi się przypomniało teraz
Kocham Cię :*
Iza75 wrote:...gadałam z moja przyjaciólka...hmmm chyba musze to zweryfikować...i jej mówie, że ze starym to tak ostatnio mamy różnie, kłócimy się z deka przez te jebane starania...ona ze wyjdzie w końcu..ja jej o tych wynikach, ze może już nie wyjdzie (cicho Asha!)..o ona do mnie..no i co z tego? a czym ty się przejmujesz? no jak nie wyjdzie to nie wyjdzie..na luzaku podejdz...taaaa..szybko skonczyłysmy ta rozmowe...
A to pizdeczka jedna.. Na luzaku powinna podejść do swojej głupoty i pójść się leczyć.... Wredne to takie....
Iza75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny