Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Cwalinka wrote:wlasnie chodzi o to czego nie robi
unika tematu nie chce sie badac no tak ogolnie pogoda mnie dzis nie nastraja, jakos specjalnie sie nie wysila zeby nam wyszlo jemu sie zdaje ze wystarczy sie bzykac
No to wierzy chlopak w siebie mocnoRedhotka lubi tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:wlasnie chodzi o to czego nie robi
unika tematu nie chce sie badac no tak ogolnie pogoda mnie dzis nie nastraja, jakos specjalnie sie nie wysila zeby nam wyszlo jemu sie zdaje ze wystarczy sie bzykac
a jak nie chce sie badacto zrob mu terapie wstrzasowa
bzyknij sie z nim i powiedz ze za 3 dni ma isc na badanie jak nie to bedzie sie masturbowal jako bzykanie dopoki sie nie zdecyduje
-
Iza75 wrote:hej..stara mnie dopadla i dlatego..
Asha co z tymi cyckami?..bo Ty żadnych cudów chyba nie brałas nie?
No jestes nareszcieja tu lece z jezorem na brodzie, bo widze ze jestes a ty poszlas
Ale ze co mialam brac??
Juz nawet witamin nie bralam teraz zeby zobaczyc jaki progesteron. Bedzie bez b6nie wiem oc co biega
ty wiesz? Ale bez durnot
-
Asha wrote:No jestes nareszcie
ja tu lece z jezorem na brodzie, bo widze ze jestes a ty poszlas
Ale ze co mialam brac??
Juz nawet witamin nie bralam teraz zeby zobaczyc jaki progesteron. Bedzie bez b6nie wiem oc co biega
ty wiesz? Ale bez durnot
a jak zdjęłas stanik to lepiej?
-
Iza75 wrote:no nie wiem..gdybys brała jakies cudo, ziółka albo cos innego nowego to moznaby zwalic na to ewentualnie..ale jak nic takiego to cholera nie wiem...
a jak zdjęłas stanik to lepiej?
Teraz jak mam podkoszulke ta to troszunieczke lepiej ale dalej naparza -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:bo zykanie to polowa sukcesu
a jak nie chce sie badacto zrob mu terapie wstrzasowa
bzyknij sie z nim i powiedz ze za 3 dni ma isc na badanie jak nie to bedzie sie masturbowal jako bzykanie dopoki sie nie zdecyduje
takie terapie na niego nie dzialaja
a ja chciialabym sprawdzic czy cos w jego wynikach sie zmienilo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Co ona chce od ciebie calyczas???
dotik lubi tę wiadomość