Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
mik82 wrote:ale chciała żeby do niej wrócił jak ją zosawił...coś tak pisałaś wczoraj chyba...ale ze mną coś nie tak więc mogłam źle wyłapać
Pojechala na terapie wieczorem , wiec nie wiem do czego doszla...jak ja z nia gadalam to chciala zeby on do niej wrocil...a w nocy mi napisala ze policja go zamknela za pobicie -
Asha wrote:Pojechala na terapie wieczorem , wiec nie wiem do czego doszla...jak ja z nia gadalam to chciala zeby on do niej wrocil...a w nocy mi napisala ze policja go zamknela za pobicie
niech tylko nie jest w ciąży bidula
-
Cwalinka wrote:a co do temp mierzonej o innej porze to jakos sie cos dodaje zeby bylo tak jak o zwyklej porze mierozne ale dokladnie nie wiem jak
Sie dodaje jak jest mierzona wczesniej...a ona mierzyla do niedzieli pozniej wiec moim zdaniem tym samym tokiem mozna odjacCwalinka lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Sie dodaje jak jest mierzona wczesniej...a ona mierzyla do niedzieli pozniej wiec moim zdaniem tym samym tokiem mozna odjac
..ale od poniedziałku wstecz bo we wtorek do roboty poszlam
Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:No to teraz to wyglada inaczej
-
Iza75 wrote:tak miedzy 6-7, a od wtorku o 4.30
To w cholere jest roznicy...to tak samo jakbys odkad mierzysz o 4:30 dodawala 0.2 bo mierzylas wczesniej to tez ci wyjdzie owu bo taki sam wykres ci sie zrobi jak teraz tylko ze z wyzsza tempmik82 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:taaa..jeśli czegos nie popierdolilam bo zaczelam zmieniac i tu nagle mi wyskakuje ta przerywana..mysle sobie ki chuj i skad to mie tu..i tak się zaaferowalam, ze nie wiem czy w ktoryms dniu 2 razy nie odjelam...jakas pojebana jestem
Nie nie dobrze jest...ja to na oko widzialamIza75, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny